Gemeente Brunssum

Openbare bekendmakingen deze week (12 - 18 september 2007)

De wettelijk verplichte mededelingen die de gemeente elke week publiceert op de gemeentepagina's in Parelnieuws.

Wilt u oudere bekendmakingen raadplegen, ga dan naar het archief.
---

Aanvraag reguliere bouwvergunning

Burgemeester en wethouders van Brunssum maken bekend dat de navolgende aanvragen om reguliere bouwvergunning zijn ontvangen van:


- Adviesbureau Van Oppen Pelzer, voor het geheel plaatsen van glazen windschermen op het perceel Bethelhof 1 - 35 (datum indiening: 31-08-2007);


- I.E.B.J. Pappers, voor het geheel plaatsen van een prefab garage op het perceel Marebosjesweg 78 (datum indiening: 31-08-2007);

Zij die de betreffende aanvragen wensen in te zien kunnen hiertoe telefonisch een afspraak maken. U kunt bellen met het Loket Vergunningen, telefoon (045) 527 85 59.

Brunssum, 12 september 2007.

Het college van Burgemeester en Wethouders van Brunssum
---

Bekendmaking ontwerp-besluit tot verlenen van vrijstelling

Burgemeester en Wethouders van gemeente Brunssum maken op grond van artikel 27 van het bestemmingsplan `Woongebieden', vastgesteld door de gemeenteraad op 25 oktober 2000 en (gedeeltelijk) goedgekeurd door Gedeputeerde Staten van Limburg bij besluit van 12 juni 2001, bekend dat zij voornemens zijn om vrijstelling te verlenen van voornoemd bestemmingsplan in verband met de ontvangen aanvraag om:


- lichte bouwvergunning van R.M.L. Fredrix voor het gedeeltelijk vernieuwen/vergroten van de keuken en garage op het perceel Jonker Cluttstraat 31, alhier;


- lichte bouwvergunning van N.H.K. Dresschers voor het geheel plaatsen van een carport en het gedeeltelijk vergroten van een garage op het perceel Paulus Potterstraat 14, alhier;


- lichte bouwvergunning van R.C. Nowakowski voor het geheel oprichten van een garage op het perceel Sint Gregoriuslaan 76, alhier;


- lichte bouwvergunning van P.J.S. Rade voor het gedeeltelijk vergroten van de woonkamer en het aanbouwen van een garage op het perceel Karel Doormanstraat 7, alhier.

Omdat voornoemd bouwplan in strijd is met het voornoemde vigerende bestemmingsplan, kan slechts bouwvergunning worden verleend nadat Burgemeester en Wethouders ingevolge de desbetreffende bepalingen van het vigerende bestemmingsplan vrijstelling hebben verleend.

Het ontwerp-besluit tot verlenen van vrijstelling ligt met ingang van 13 september 2007 gedurende vier weken voor belanghebbenden ter inzage bij het loket Vergunningen in de gemeentewinkel aan het Lindeplein 1, alhier.

Gedurende voornoemde termijn kunnen eventuele bedenkingen tegen het ontwerp-besluit tot verlenen van vrijstelling bij Burgemeester en Wethouders worden ingediend. U kunt voor meer informatie bellen met het Loket Vergunningen, telefoon (045) 527 85 59.

Brunssum, 12 september 2007.

Burgemeester en Wethouders van Brunssum

---

Wet milieubeheer

Burgemeester en wethouders van Brunssum maken ingevolge het bepaalde in artikel 8.41 van de Wet milieubeheer bekend dat zij een kennisgeving hebben ontvangen zoals bedoeld in het Besluit detailhandel en ambachtsbedrijven milieubeheer van M. Janssen (Euregiobazaar B.V.) ten behoeve van een inrichting gelegen aan de Boschstraat 23, alhier.

Brunssum, 12 september 2007.

Het college van Burgemeester en Wethouders van Brunssum,

krachtens ondermandaat,

Clusterhoofd vergunningen,

ing. W.H.J. Delahaye


---