Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Ruimtelijk Economische Structuur Boulevard Zuid ter inzage

Op 5 september 2007 heeft het dagelijks bestuur van de deelgemeente Feijenoord een voorstel aan de deelraad aangeboden voor de vaststelling van een Ruimtelijk Economische Structuur (RES) voor de Boulevard Zuid.

Voor een ieder ter inzage
Voorafgaand aan de behandeling door de deelraad en de vaststelling van de RES wordt deze voor een ieder ter inzage gelegd.

Onderwerp
Om richting te geven aan de toekomst van de detailhandel en overige economische activiteiten op de Boulevard Zuid acht het dagelijks bestuur het vaststellen van een RES noodzakelijk. De RES geeft een streefbeeld dat richtinggevend is voor alle investeringen, zowel publiek als privaat.

Winkelhart
De Boulevard is het winkelhart van de deelgemeente, vandaar dat de RES leidend is binnen de aanpak van de Boulevard Zuid. De RES vormt de basis op grond waarvan een integraal uitvoeringsplan voor de hotspot Boulevard Zuid zal worden opgesteld.

Inzage
U kunt de ontwerp-RES van 13 september tot en met 24 oktober 2007 inzien op het deelgemeentekantoor aan de Maashaven O.z. 230.De RES kan gedurende deze periode ook buiten werkuren worden ingezien bij de deelgemeente na telefonische afspraak (010- 291 60 28).

Zienswijze
Schriftelijke zienswijze(n) kunt u tot en met 24 oktober 2007 inbrengen bij het dagelijks bestuur van de deelgemeente Feijenoord, Postbus 9555, 3007 AN Rotterdam.

Informatie
Voor meer informatie over de RES kunt u bellen met de heer W. Gelderloos van de deelgemeente Feijenoord, via (010) 291 60 03.