Woensdag 12 december te zien in Team West

Hollands Midden, 12-09-2007

Team West

In het regionale opsporingsprogramma Team West van RTV West, woensdag 12 september aandacht voor diefstal uit een computerzaak, bedreiging van een 12 jarige jongen en een inbraak in een café en supermarkt.

Diefstal uit computerzaak in Gouda Op zaterdag 23 juni wordt tussen 16.15 en 16.30 uur een computer gestolen bij Powerline, aan de Zeugstraat in Gouda. De dief knipt de beveiligingskabel door en staat op de camera. Wie kent deze man?

12 jarige jongen bedreigd door een onbekende man Op woensdag 12 september fietsen drie vriendjes naar het centrum van Bodegraven. Als ze ter hoogte van de Emmakade langs een man fietsen, geeft hij één van de jongens een duw. De jongen komt net niet ten val, maar staat wel naast zijn fiets. De man probeert één van de jongens te pakken, maar zij weten snel weg te fietsen. In het dorp zien de man nog een keer op de Kerkstraat. Rond 16.30 uur gaan de jongens naar huis, splitsen zich en rijden alleen verder. Op de Vromade komt het slachtoffer de man weer tegen ter hoogte van de supermarkt. Hier haalt de man een mes uit zijn zak en steekt naar de jongen. De jongen rijdt snel weg en de rent achter hem aan tot op de Boesemsingel. De man heeft een opvallend signalement. Het gaat om een 20 tot 25 jarige man met een negroïde uiterlijk en met een lengte van 1.85 tot 1.95 centimeter. Hij heeft een breed postuur. Zijn haar is kort met ingeschoren tekens en hij heeft een klein smal sikje. Hij droeg een pet met strepen en het opschrift NY. De man is al vaker in Bodegraven gezien. Wie kent deze man?

Inbraak COOP in Reeuwijk Op zondag 1 juli omstreeks 05.00 uur wordt er ingebroken bij de supermarkt aan de Van Staverenstraat in Reeuwijk. De ruit van de winkel wordt ingegooid met een trottiortegel. Uit de supermarkt wordt een partij sigaretten gestolen. Ook hiervan zijn camerabeelden, wie kent de daders?

Inbraak bij Einstein in Leiden Op donderdag 16 augustus om 04.50 uur krijgt de eigenaar van bar/ restaurant Einstein aan de Nieuwe Rijn te Leiden een inbraakmelding van het beveiligingsbedrijf. De inbreker staat op de beveiligingsbeelden. Wie kent deze inbreker, die ongeveer 1 uur in het pand is geweest?

Team West is iedere woensdag te zien op RTV West om 17.15, 19.30 en 21.30 uur. De uitzending wordt iedere donderdag tot 15.00 uur herhaald.

Heb je een onderwerp gemist of wil je een onderwerp nog eens goed bekijken, kijk dan op de website www.teamwest.nl.

Team West is een samenwerkingsverband tussen Politie Haaglanden, Politie Hollands Midden, het Openbaar Ministerie en RTV West.