Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

Vrouw betrapt inbrekers

Zelhem, 12-09-2007 o Aan de Terborgseweg in Zelhem zijn dinsdagmiddag 12 september rond 15:00 uur twee inbrekers betrapt door een 27-jarige vrouw uit Breda.

De vrouw bevond zich in een slaapkamer aan de achterzijde van het huis toen ze gerommel hoorde. Ze zag vanuit een raam twee mannen rond het huis lopen, en een kleine rode auto op de oprit staan. De mannen probeerden met een trap uit een schuurtje via een slaapkamerraam de woning binnen te gaan. Doordat de vrouw begon te gillen sloegen de mannen op de vlucht in een kleine rode personenauto.

Het gaat om twee vrij lange mannen (beide ruim 1.90 m), beide waren gekleed in een ruitjeshemd en een spijkerbroek. Een van de mannen heeft een stevig postuur, een blanke huidskleur en donkerblond of grijs kalend haar. De ander is breed gebouwd met zwart kort en stijl haar. Verder heeft hij een zwarte snor en sik, en een licht getinte huidskleur. De politie heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar getuigen of tips. Men kan hiervoor bellen via 0900 8844.