Gemeente Coevorden

Coevorden in beeld

Waar wordt gewerkt in het centrum van Coevorden

In het centrum van Coevorden worden op verschillende plaatsen werkzaamheden uitgevoerd voor het Masterplan Centrum Coevorden.

Melkkade

De Melkkade is gestremd tussen de Oostersingel en Bentheimerstraat. Hier worden boringen verricht en kabels en leidingen gelegd. De omleiding wordt met borden aangegeven.

Bentheimerstraat

Tot 29 september worden in de Bentheimerstraat-Noord kabels en leidingen vervangen en nieuwe bestrating aangebracht. De omleiding wordt met borden aangegeven.

Arsenaalgebied

Aan de Haven worden werkzaamheden uitgevoerd voor de bouw van de nieuwe brug over de binnenhaven. Het gedeelte tussen de Princestraat en de plek waar de brandweerkazerne stond gaat op de schop. De Haven is vanaf maandag 1 oktober definitief afgesloten voor het verkeer.

Oosterstraat

Aan de Spoorhavenstraat (werkvak Kerkstraat - Bentheimerstraat) wordt vanaf 1 oktober tot 16 november de riolering vervangen en nieuwe bestrating aangelegd. De omleiding wordt met borden aangegeven.

Heeft u vragen over deze werkzaamheden, kunt u contact opnemen met de uitvoerder H. Kompagnie van de aannemerscombinatie CCC via telefoonnummer 06- 22487950.