Start People


Start People marktleider flexibele arbeid bij centrale overheid

Start People versterkt positie met twee nieuwe meerjarige overeenkomsten in de overheidssector

Almere, 12 september 2007 - Start People heeft met het afsluiten van twee meerjarige contracten haar positie binnen de overheidssector verder uitgebouwd. Het betreft contracten met het Centraal Orgaan Asielzoekers (COA) en het ministerie van Defensie.

De reeds sterke aanwezigheid van Start People binnen de overheidssector is met de recent afgesloten overeenkomsten verder toegenomen. De contracten met het COA en het ministerie van Defensie zijn substantiële aard met een waarde van meerdere miljoenen EURO per jaar. Start People is met het recentelijk sluiten van de overeenkomst met het ministerie van Defensie nu contractpartij voor alle ministeries. Hiermee is de positie van Start People uitzonderlijk, aangezien zij de enige uitzendorganisatie in Nederland is die contractpartij is van alle ministeries. Hiermee verstevigt Start People haar marktleiderspositie. Er zijn reeds langjarige contracten met onder andere het ministerie LNV, ministerie Financiën, ministerie V&W, Justitie (OM), de Landelijke Politie en Reclassering Nederland. Daarnaast is Start People een gewaardeerd en erkend partner van provinciale en lokale overheden aangezien zij ook hier met het overgrote deel langdurige samenwerkingsverbanden heeft.

"De twee overeenkomsten versterken onze voorname positie binnen de overheid en geven tevens blijk van vertrouwen in onze kennis en geleverde prestaties in de overheidssector. De contracten met het COA en het ministerie van Defensie betekenen zowel zakelijk als gevoelsmatig veel voor ons. De grote maatschappelijke betrokkenheid die beide organisaties kenmerkt, sluit zeer goed aan bij onze bedrijfscultuur die van oudsher ook gebaseerd is op gevoel voor mens en maatschappij", aldus Eric de Jong, algemeen directeur Start People.

Start People
Start People biedt alle vormen van flexibele arbeid en uiteenlopende diensten aan op het gebied van human resources. Door producten als uitzenden, detacheren, werving &
selectie, payrolling en leerwerkbanen is Start People in staat om knelpunten op het
gebied van werk op te lossen. Met de specialisaties van Start People, Medi Interim,
Transport, Techniek, Telematch, Professionals, Proflex en HR Solutions, worden de
activiteiten in specifieke segmenten georganiseerd. Samen met de reguliere Start People
organisatie bieden zij hun dienstverlening aan bij zowel grote organisaties als het
midden- en kleinbedrijf.
Betrouwbaarheid, vernieuwing en gedrevenheid kenmerken de werkwijze van Start People.
Samen met haar opdrachtgevers boort Start People nieuw potentieel op de arbeidsmarkt aan,
door mensen te stimuleren, te motiveren en te faciliteren in hun ontwikkeling. Start
People is één van de grootste arbeidsmarktintermediairs in Nederland. Op dit moment werken circa 50.000 mensen via Start People voor de 25.000 klanten die we op
jaarbasis van dienst zijn. Start People is onderdeel van het beursgenoteerde USG People
N.V., dat met verschillende sterke merken op het gebied van flexibele arbeid in diverse
Europese landen actief is. www.startpeople.nl