Gemeente Eemnes

Persberichten

College Eemnes op werkbezoek bij de Witte Bergen

Zo werd afgelopen week een succesvol bezoek gebracht aan Hotel de Witte Bergen. Onderwerp van gesprek waren ondermeer de extra beveiligingsmaatregelen die de Witte Bergen inmiddels heeft genomen, zoals slagbomen met in- en uitrijdkaarten en videobewaking. Binnenkort zal door het aanbrengen van hekwerk rondom het grote parkeerterrein worden getracht het aantal auto-inbraken nog verder terug te dringen. Overigens blijft het natuurlijk altijd zaak dit soort misdrijven te voorkomen door niets zichtbaar in de auto achter te laten. Dat niet iedereen zich steeds van die eigen verantwoordelijkheid bewust is, bleek maar eens toen het college naast een auto parkeerde waarvan het portierraam volledig open stond en er ook nog een koffertje op de achterbank lag. Vanzelfsprekend werd dit direct aan de receptie gemeld.

De Witte Bergen is met ongeveer 120 medewerkers ( exclusief schoonmaak- en beveiligingspersoneel) een van de grotere werkgevers binnen Eemnes. Ongeveer een kwart van de medewerkers komt uit Eemnes zelf. De afgelopen jaren is het restaurantgedeelte ingrijpend verbouwd en is in het souterrain een modern vergadercentrum in gebruik genomen. De Witte Bergen telt naast het
restaurant en de vergaderfaciliteiten ook ongeveer 140 hotelkamers, die op dit moment geheel worden gerenoveerd. Er wordt dus fors geïnvesteerd om te kunnen blijven voldoen aan de wensen van de vele gasten die dagelijks het hotel en restaurant bezoeken. Kortom, een dynamische onderneming en een geslaagd werkbezoek!

(Gepubliceerd 12-09-2007)