Zeehondencreche Pieterburen

Danny de Munk schildert voor Lenie 't Hart

In het kader van de actie "2007 schilderijen voor goede doelen" van kinderjournaal.nl heeft Danny de Munk een schilderij gemaakt voor Lenie 't Hart. Hij steunt daarmee de Zeehondencrèche in Pieterburen. Er worden van zijn schilderij 2007 reproducties op schildercanvas en houten frame gemaakt die genummerd worden verkocht voor EUR 150,- per stuk. Een echt verzamel-item en beperkt verkrijgbaar. Danny de Munk

De actie is een idee van Rajacenna, de 14-jarige presentatrice van Kinderjournaal.nl. Door de sympathieke medewerking van 33 BN-ers kan iedereen in het bezit komen van een uniek en beperkt verkrijgbare reproductie van een schilderij van onder andere Danny de Munk, Fatima Moreira de Melo, Erica Terpstra, Hans Klok, Yolanthe van Kasbergen, Tineke Schouten, Wendy van Dijk, Antonie Kamerling, Dries Roelvink, Hennie Huisman, Do, Annie Schilder en Belle Perez. Hun schilderijen en die van nog 20 BN-ers kunt u bekijken (en eventueel bestellen) op www.2007schilderijen.nl.

Danny heeft zijn schilderij-ontwerp ooit gedroomd of eraan gedacht, dat weet hij niet meer precies, maar hij wist wél direct wat hij ging schilderen. De titel is: ..."hart en ziel". Dit is eigenlijk zijn levensmotto en op deze manier wilde hij graag Zeehondencrèche Lenie 't Hart steunen. Hij is gek op dieren en is onlangs bij de Zeehondencrèche op bezoek geweest; hij weet dat ze veel steun nodig hebben. Een exemplaar van de gelimiteerde serie van Danny is te bestellen op: www.2007schilderijen.nl . Een mooi kado voor jezelf, vrienden of familie, maar zeker ook als zakelijk relatiegeschenk prachtig te combineren met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Van alle originele schilderijen worden 2007 genummerde reproducties op hoogwaardig schilderscanvasdoek gereproduceerd en met bijbehorend certificaat verkocht. De opbrengst gaat naar de goede doelen, die de bekende Nederlanders persoonlijk hebben uitgekozen. Elke bekende Nederlander kan circa 40.000 euro voor zijn/haar favoriete goede doel genereren.

Voor de echte fans is er de mogelijkheid om in het bezit te komen van het originele schilderij van hun favorieteBN-er, want door middel van loting wordt elk origineel aan één van de kopers van de reproducties cadeau gegeven.

12-09-2007 Bron: Zeehondencrèche Lenie 't Hart