Gemeente Goirle

Bijzondere Raadsvergadering Toekomstvisie

Woensdag 12 september vindt in de kapel van cultureel centrum Jan van Besouw een bijzondere gemeenteraadsvergadering plaats over de Toekomstvisie voor de gemeente Goirle. De vergadering begint om 19.30 uur en is openbaar.

Tijdens deze bijzondere raadsvergadering staat alleen de concept-Toekomstvisie van het college van B&W op de agenda. Deze concept-Toekomstvisie is het resultaat van de open discussie met de burgers die het afgelopen jaar heeft plaatsgevonden.

Spreekrecht
Na een periode van actief luisteren is nu het woord aan de politieke partijen. Tijdens het eerste uur van deze raadsvergadering wordt burgers nog een laatste mogelijkheid geboden gebruik te maken van het spreekrecht. Normaal gesproken kan dat alleen tijdens een commissievergadering. Burgers die om een of andere reden geen gebruik kunnen maken van het spreekrecht kunnen schriftelijk reageren op de concept-Toekomstvisie. Schriftelijke reacties t.a.v. de gemeenteraad van Goirle kunnen worden opgestuurd naar Postbus 17 5050 AA of kunnen worden afgegeven bij de receptie in het gemeentehuis. Per e-mail reageren kan ook. Reacties kunnen gemaild worden naar: b.vantwesteinde@goirle.nl.

Ter inzage
De concept-Toekomstvisie van het college ligt ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis. Desgewenst kan een kopie worden verstrekt. De complete tekst en de bijbehorende kaart zijn ook te raadplegen vanuit de comfortabele huiskamerstoel op www.goirle.nl.

Uitnodigingen
Aan deze discussie over de Toekomstvisie hebben zo'n 800 inwoners van Goirle en Riel op een of andere manier een bijdrage geleverd. Alle deelnemers aan de discussie, waarvan de adresgegevens bij de gemeente bekend zijn, worden persoonlijk uitgenodigd voor deze bijzondere raadsvergadering.

Opgeven
Inwoners van de gemeente Goirle die gebruik wensen te maken van het spreekrecht dienen zich daarvoor op te geven. Tot uiterlijk vrijdag 7 september kan daarover contact worden opgenomen met raadsgriffier Berry van 't Westeinde (telefoon: 5310626). Gelet op de verwachte grote belangstelling voor deze bijzondere raadsvergadering worden óók bezoekers/toehoorders verzocht zich op te geven bij de heer Van 't Westeinde telefonisch (telefoon: 5310626) of per e-mail b.vantwesteinde@goirle.nl.