Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

Reed Business lanceert nieuwe online wervingsdienst voor de arbeidsmarkt in Nederland

Amsterdam, 12 september 2007 - Reed Business lanceert vandaag een nieuwe kwaliteitsdienst in de online recruitmentmarkt. Binnen 9 verschillende specialistische sites van Reed Business worden vanaf vandaag vacatures aangeboden. Voor hoogopgeleide werkzoekenden is het nu mogelijk om binnen hun vertrouwde vakkundige omgeving te solliciteren naar een nieuwe functie.

9 specialistische sites
Bezoekers van de sites: Elsevier.nl, ElsevierFiscaal.nl, FemBusiness.nl, AccountancyVandaag.nl, ControllersMagazine.nl, ZorgVisie.nl (28 september live), Nursing.nl, PenOactueel.nl en Overheidsmanagement.nl, worden vanaf vandaag voorzien van relevante vacatures binnen hun vakgebied. In de eerste fase wordt gestart met 9 sites. In 2008 wordt dit aantal uitgebreid met meerdere titels. De sites van Reed Business trekken zo'n 1 miljoen unieke bezoekers per maand.

Laagdrempelig
Naast het lezen van vakinformatie op hun vertrouwde site, kunnen bezoekers zich nu tevens oriënteren op de arbeidsmarkt binnen hun specialisme. Er wordt gecommuniceerd vanuit de verschillende specifieke sites; de vacatures worden in de look&feel van de site gepresenteerd. Vanwege de hoge relevantie van de vacatures, is het voor werkzoekenden zeer effectief om te reageren. Het solliciteren is daarnaast eenvoudig en laagdrempelig; er is geen registratie of profiel vereist en kandidaten hebben direct contact met de opdrachtgever. De privacy van de gebruikers wordt gewaarborgd; om ongewenste benadering te voorkomen zijn gegevens van gebruikers niet zichtbaar voor werkgevers.


- EINDE PERSBERICHT -

Noot aan de redactie (

Ingezonden persbericht