Ingezonden persbericht


Quint Wellington Redwood benoemt Theo Westerhof tot Senior Consultant

Specialist Service Delivery en regieorganisaties versterkt begeleiding klanten

Amsterdam, 12 september 2007 - Quint Wellington Redwood, het onafhankelijke managementadviesbureau dat zich volledig toelegt op het oplossen van IT-gerelateerde organisatievraagstukken, stelt drs. Theo Westerhof aan als Senior Consultant. In deze functie richt Westerhof zich op het begeleiden van klanten bij de vormgeving van hun sourcingstrategie, het selectie- en contracteringsproces, en aansluitende transitie van de dienstverlening naar commerciële leveranciers. Daarnaast ondersteunt hij klanten bij de inrichting van de regieorganisatie die de aanbesteding na contractering bestuurt.

Westerhof beschikt over meer dan vijftien jaar ervaring in de werkvelden Servicemanagement en -regie binnen zowel klant- als leveranciersomgevingen. Hij werkte de afgelopen jaren onder andere voor AEGON Verzekeringen en Atos Origin. Voor deze laatste firma bekleedde hij meerdere functies zoals Consultant, Service Delivery manager en Contract manager. Hij was in de dagelijkse praktijk verantwoordelijk voor dienstverlening aan klanten uit de energie- en utiliteitssector en hij adviseerde klanten bijvoorbeeld over de professionalisering van hun IT-organisatie.

"Quint Wellington Redwood maakt momenteel een sterke groei door. Natuurlijk willen we onze klanten op elk vlak adequaat blijven ondersteunen. Theo Westerhof is een specialist op het gebied van Service Delivery en regieorganisaties en daarnaast een ervaren manager binnen het ICT-werkveld. Hij kan onze klanten op alle fronten de gewenste ondersteuning bieden", zegt Hendrik Wester, Country Manager Nederland bij Quint Wellington Redwood. "Westerhof combineert technische kennis en pragmatiek met uitstekende sociale en zakelijke vaardigheden. Voor Quint Wellington Redwood is Westerhof een uiterst waardevolle allrounder die op ieder gebied van IT-outsourcing en -regie veel waarde toevoegt."

Over Quint Wellington Redwood
Quint Wellington Redwood - kortweg 'Quint' - is een onafhankelijk managementadviesbureau dat zich volledig toelegt op het oplossen van IT-gerelateerde organisatieveranderingen. Wij leveren onze diensten in meer dan 30 landen vanuit zeventien internationaal verspreide kantoren. Quint concentreert zich op strategie, sourcing en de implementatie van processen.

De klanten van Quint zijn vooraanstaande profit- en non-profitorganisaties die sterk afhankelijk zijn van IT. Wij helpen onze relaties om geïntegreerd management over het business- en IT-domein tot stand te brengen en op die manier strategisch voordeel ten opzichte van hun concurrenten te behalen. Hierbij committeren wij ons aan een resultaatgerichte uitvoering van het advies. We drukken dit uit met onze missie: Orchestrating Business Excellence.