Ingezonden persbericht


Interxion benoemt Josh Joshi tot Chief Financial Officer

Schiphol-Rijk, 12 september 2007 - Interxion, toonaangevend leverancier van carrier-neutrale datacenters en managed services in Europa, heeft Josh Joshi benoemd tot Chief Financial Officer. Joshi heeft uitgebreide ervaring in de markt van colocatie en managed services en hij beschikt over grote financiële ervaring en kennis van de financiële markt in het Verenigd Koninkrijk.

Joshi is een beëdigd accountant en financieel expert met meer dan zeventien jaar ervaring. De laatste tien jaar werkte hij voornamelijk als Chief Financial Officer bij verschillende beursgenoteerde ondernemingen en private equity-firma s op het gebied van e-commerce, netwerken en netwerkinfrastructuur.

"We zijn enorm blij dat Joshi bij ons de financiële teugels in handen gaat nemen. Met zijn achtergrond brengt hij een grote dosis ervaring en vakmanschap in ons managementteam. Hij is een grote toegevoegde waarde voor onze pan-Europese groeistrategie", zegt David Ruberg, bestuursvoorzitter van Interxion.

Josh Joshi: Ik ben verheugd dat ik bij Interxion aan de slag kan, juist in dit cruciale stadium van hun ambitieuze groeiplannen. Ik kijk er ook naar uit samen te werken met het team in deze innovatieve en snelveranderende business. Samen kunnen we onze stakeholders nog beter bedienen.

Over Interxion

Interxion is de grootste Europese leverancier van carrier-onafhankelijke datacenters en managed services. Met 22 datacenters heeft het bedrijf de grootste datacenteroppervlakte van Europa. Het klantportfolio van Interxion omvat ruim 1.000 klanten, waaronder bedrijven, system integrators, Internet Service Providers (ISP's) en telecommunicatiebedrijven. Klanten hebben toegang tot vijftien belangrijke Europese internet exchanges en 460 ISP/carrier-netwerken. De datacenters van Interxion voldoen aan de allerhoogste eisen op het gebied van beveiliging, (nood)stroomvoorziening en bieden een brede keus aan kosteneffectieve connectiviteitsoplossingen. Interxion heeft een brede ervaring op het gebied van ontwerp, levering en ondersteuning van oplossingen met een hoge capaciteit en dichtheid voor blade-server omgevingen met tot twintig kW per rack.

Ingezonden persbericht