Mojo Concerts

1-6-2007

Razorlight wil Amsterdam en rest van de wereld voor zich winnen

Weinig andere bands kunnen tippen aan zijn eigen groep Oasis, maar als gitarist Noel Gallagher de loftrompet over je uitsteekt, dan moet je wel uit een zeer bijzonder hout gesneden zijn. De band in kwestie Razorlight kan zijn lovende woorden mooi in zijn zak steken. Niet dat het kwartet uit Londen ze nodig heeft, want sinds de release van het recente titelloze album vol puntige rock/popsongs uit 2006 gaat het viertal voor de wind.

De ambities van Razorlight reiken ver: niet alleen Europa, maar ook Amerika wil de band voor zich winnen. Het Nederlandse publiek is al lang om, want dankzij optredens op Pinkpop en Lowlands en de single America en In The Morning (voor de tweede maal uitgebracht!) zijn Johnny Borrell (zang, gitaar), Björn Ågren (gitaar), Carl Dalemo (bas) en Andy Burrows (drums) hard op weg concurrenten als Oasis naar de kroon te steken. Zou Noel daar nou wakker van liggen?

Woensdag 12 september 2007
Heineken Music Hall - Amsterdam Zuidoost
Entree: E 29,- (exclusief servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop begint zaterdag 2 juni om 10.00 uur via de grotere postkantoren, de grotere Free Record shops, VVV's en GWK's, 0900 300 1250 (45 cpm), AUB Ticketshop en de bekende voorverkoopadressen. Of bestel online kaarten hier.

===============================================
Please do not remove the following line:
MessageCode=76KD0CBJ023
===============================================