Ingezonden persbericht


Uitnodiging

Opening Zeelandhallen Goes & leisurecentrum

woensdag 12 september 2007 om 16.00 uur

Goes, augustus 2007

Geachte relatie,
Op 12 september is het eindelijk zover! De vernieuwde en uitgebreide Zeelandhallen Goes, geschikt voor uiteenlopende beurzen en (muziek)evenementen, worden samen met het leisurecentrum officieel geopend. De openingshandeling wordt verricht door mevrouw drs. K.M.H. Peijs, Commissaris van de Koningin in Zeeland.
Het nieuwe leisurecentrum beschikt over een fitnesscentrum, een servicebioscoop met 4 zalen, smaakvol wokrestaurant en een gezellige bowling- en biljartbrasserie. Graag nodigen wij u uit om deze feestelijke opening bij te wonen op 12 september van 16.00 uur-19.00 uur. Tijdens deze officiële opening wordt een 40.000 glazen tellende champagnepiramide gebouwd waarmee het Guinness Book of Records gehaald zal worden.
We willen niet alleen dit unieke complex openen maar ook een goed doel ondersteunen. De opbrengst zal gaan naar een sport- en bewegingsactiviteit voor de aangepaste sport in Zeeland. Een bijdrage hieraan stellen wij bijzonder op prijs (Rabobank 10.62.80.570). Graag vernemen wij van u of u aanwezig bent op de feestelijke opening. U kunt zich aanmelden via www.zeelandhallen.nl. Tevens kunt u zich op de website registreren voor het feestelijk openingsconcert op donderdag 13 september vanaf 20.00 uur. Tijdens dit concert treden de bands, Kaas, I.O.S., Van Dik Hout en de Dijk op.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 0113-22 10 20. Met vriendelijke groet,
Namens Team Zeelandhallen & Exploitanten Leisurecentrum Chris den Dekker
Directeur Zeelandhallen Goes
Zeelandhallen Goes · Da Vinciplein 1 · 4462 GX Goes www.zeelandhallen.nl
Zeelandhallen Goes is onderdeel van


---- --