Gemeente Heerlen

Hee-Art verfraait samen met kinderen speelplaats basisschool de Horizon Onthulling 60 meter lange hek van basisschool de Horizon

Op woensdag 12 september onthullen de kinderen van basisschool de Horizon samen met wethouder Lex Smeets het met kunst voorziene hek van basisschool de Horizon. Wim Albrink en Harry van der Art van het centrum van kunsteducatie Hee-Art hebben het 60 meter lange hek van de school voorzien van houten panelen en deze samen met de leerlingen van de school beschilderd.

Kinderen hadden beelden van Keith Haring en Jean Michel Basguiat, street-art kunstenaars, als echte inspiratiebronnen. De resultaten mogen er dan ook zijn. Zo werden bloemen, vogels en vissen in bonte kleuren op de panelen geschilderd. Zelfs een heel oerwoud verscheen op het hout. Sport was ook een favoriet onderwerp. Tennis, voetbal en zelfs een heuse atletiekbaan werden in felle kleuren van de regenboog rood, oranje, geel, groen en blauw erop geschilderd.

Noot voor de pers: de onthulling vindt plaats om 11.30 uur op het speelplein van basisschool de Horizon, adres Grasbroekerweg 124, 6412 BH Heerlen. U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

HEERLEN, 6 september 2007
Concernstaf Communicatie
Lydia Jongen
(045) 560 40 70
06 - 30731041 (buiten kantooruren)
persvoorlichting@heerlen.nl

-----------------------
b e r i c h t

p e r s


---- --