Gemeente Coevorden

Coevorden in beeld

Commissie voor de Rechtsbescherming

Op woensdag 12 september aanstaande houdt de Kamer Grondgebonden Zaken van de Commissie voor de Rechtsbescherming een hoorzitting. Deze is in principe openbaar, maar de voorzitter kan besluiten om in beslotenheid te vergaderen. De hoorzitting wordt gehouden in het gemeentehuis in Coevorden (ingang Gouverneurshuis) en begint om 19.30 uur.

Agenda

19.30 uur Bezwaarschrift tegen het besluit tot afwijzing van het verzoek om handhavend op te treden inzake de aanleg en het gebruik van de parkeergelegenheid nabij het horecabedrijf aan de Witte Menweg 4b te Geesbrug. Tevens wordt behandeld het bezwaarschrift tegen het besluit tot afwijzing van het verzoek om handhavend op te treden tegen de uitbreiding van het hierboven genoemde horecabedrijf. 20.00 uur Bezwaarschrift tegen het besluit waarbij aan de gemeente Coevorden vergunning is verleend voor het kappen van 1 berk, 4 esdoorns en 16 paardekastanjes langs de Haven, naast en tegenover de voormalige brandweerkazerne te Coevorden. 20.30 uur Bezwaarschrift tegen het besluit waarbij de heer Assen een last onder dwangsom is opgelegd strekkende het verwijderen en verwijderd houden van een geplaatst reclameobject ter hoogte van het perceel Klooster 38 te Coevorden.

Mochten de omstandigheden daartoe aanleiding geven dan kan de agenda nog gewijzigd worden. Na het horen van belanghebbende(n) en het verwerende bestuursorgaan, beraadslaagt de commissie achter gesloten deuren over het aan het betreffende bestuursorgaan uit te brengen advies.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de secretaris van de Commissie voor de Rechtsbescherming, mevrouw I. Timmer-Stavast, tel. 0524-598631.