Politie Limburg-Noord

Politie onderzoekt verkeersongeluk met drie gewonden
Datum: 12-09-2007
Tijd bericht: 10:00
Plaats: Heibloem
De politie heeft woensdagmorgen onderzoek verricht bij een verkeersongeval op de Meijelseweg (N279). Het ging om een kop-staart aanrijding waarbij drie personen gewond zijn geraakt.

Het ongeluk gebeurde rond tien voor zeven toen een auto op de Meijelseweg afremde om linksaf te slaan richting Aan de Heibloem. Die auto werd bestuurd door een 28-jarige vrouw uit Heibloem.

Achter haar ontstond een kop-staart aanrijding tussen drie auto's. Achter de vrouw stopte een 27-jarige automobiliste uit Heythuysen. Daarachter reed een 36-jarige automobilist uit Roggel die net op tijd tot stilstand kwam. En achter die auto reed een 58-jarige automobiliste uit Swalmen. Zij botste er achterop waarna de kop-staart aanrijding tussen de drie voertuigen ontstond.

De vrouw uit Swalmen raakte niet bekneld, maar werd uit voorzorg wel door de brandweer bevrijd. Ze is met borst-, nek- en rugletsel naar het ziekenhuis in Roermond gebracht. De andere twee automobilisten zijn met nek- en rugletsel naar het ziekenhuis in Weert gebracht.

In eerste instantie was er sprake van brand, maar later bleek dat een van de auto's alleen wat smeulde. Even na acht uur was de weg weer vrij voor het verkeer.