Ingezonden persbericht


Galaxy Group co-sponsor Rhesus Racing

Ondersteuning raceteam krachtig middel voor relatiemarketing klanten en partners

Almere, 12 september 2007 - De Galaxy Group heeft een sponsorovereenkomst gesloten met Rhesus Racing. Volgens de tweejarige overeenkomst gaat Rhesus Racing relatiemarketingactiviteiten voor Galaxy-relaties organiseren. Bovendien zal het Galaxy Group-logo een prominente plaats krijgen op de motorkap van de Rhesus-auto's. Deze auto's zullen in het raceseizoen 2008 - 2009 meestrijden voor het Nederlands Kampioenschap in de Dunlop Sportmaxx Renault Clio Cup en de Formido Suzuki Swift Cup.

"De racewereld spreekt veel mensen aan. Daarbij liggen er heel wat parallellen tussen een race op het circuit en de competitie in de zakelijke markt. In beide werelden draait het om innoveren en anticiperen om het beslissende onderscheid te kunnen maken", zegt Job Kunst, Managing Director van de Galaxy Group. "Via het co-sponsorschap van het Rhesus-racingteam versterken we niet alleen onze naamsbekendheid. We kunnen onze klanten tijdens races ook een kijkje laten nemen in de keuken van een renstal. Door ze alle aspecten van de racewereld zelf te laten ervaren, willen we de relatie tussen de Galaxy Group en ons zeer gevarieerde klantenbestand verder versterken. Tegelijkertijd beschikken we nu ook over een sterke incentive voor onze partners. Die kunnen we nu op een passende manier belonen voor hun inspanningen voor onze organisatie."

Rhesus Racing bestaat sinds 2003 en ondersteunt diverse klassen in de autosport. Naast de raceactiviteiten biedt de organisatie racearrangementen en rijvaardigheidstrainingen voor medewerkers, klanten en partners van bedrijven.

André Kool, teammanager van Rhesus Racing: "Wij benaderen de autosport zeer professioneel met hoogwaardig materiaal en toprijders. Daarvoor zoeken we sponsors die onze werkwijze ondersteunen, zoals hoofdsponsor Wijzonol bouwverven in Zwolle en nu ook de Galaxy Group als co-sponsor. Dit bedrijf is een veelzijdige, maar vooral professionele organisatie waarvoor betrouwbaarheid en veiligheid in hun dienstverlening centraal staan. Dat zijn ook kernwaarden in de racesport. Ik ben dan ook blij dat we elkaar gevonden hebben in deze overeenkomst."

###

Over de Galaxy Group
De Galaxy Group in Almere biedt een breed pakket aan diensten op het gebied van mobiele en vaste spraak- en datacommunicatie. De groep bestaat uit verschillende bedrijven met elk eigen speerpunten in dienstverlening. Galaxy Business Networks is binnen de groep leverancier van vaste- en mobiele-communicatiediensten voor mkb-bedrijven. Galaxy verzorgt het ontwerp, de ontwikkeling, het onderhoud en het beheer van de communicatie-infrastructuren bij klanten en levert mobiele telefoniediensten aan zakelijk gebruikers. In Sim is een servicenetwerk voor complete zakelijke communicatieoplossingen op maat. De organisatie streeft een landelijk dekkend netwerk van servicepunten na, inclusief inbouwstations en inbouw op locatie. All IP Europe B.V. levert bedrijven plaatsonafhankelijke datacommunicatie die maximaal beveiligd is. Daarvoor heeft het bedrijf een zwaarbeveiligd datacommunicatienetwerk voor xDSL opgezet, inclusief Managed Security Services. Doordat mobiliteit aan belang wint en ondernemingen aan medewerkers overal veilige toegang tot relevante gegevens willen bieden, heeft All IP ook mobiele-datatechnologieën als UMTS en GPRS in het datacommunicatienetwerk geïntegreerd. Mobile Newco behartigt binnen de groep de belangen van een grote groep mobiele abonnees die via inkooporganisatie LTO Commerce B.V. een mobiel abonnement hebben afgesloten.