12 septemb er 2007 - Park-line Parkeren in Enschede Sinds 11 september is Enschede de 17^de stad waar Park-line parkeren is geactiveerd. Mobiel parkeren was al enige tijd mogelijk in Enschede. Nu kunnen de klanten van Nederlands grootste aanbieder en bewoners van Enschede ook Park-line parkeren in Enschede.

Inwoners Enschede
Om gebruik te maken van Park-line parkeren dient u eerst een abonnement af te sluiten bij Park-line. Vervolgens krijgt u een speciale kaart voor in de auto. Bij het parkeren van de auto met de auto belt u naar Park-line en geeft de code van het parkeergebied door bij het wegrijden belt u wederom om u af te melden. U betaalt dus voor de exacte parkeertijd. De parkeertijd wordt achteraf in rekening gebracht door Park-line. Controleurs van de gemeente scannen de kaart en kunnen zo zien of de bezoeker is aangemeld.

Huidige klanten Park-line

Voor de huidige klanten van Park-line verandert er niets. U kunt gewoon Park-line parkeren zoals u in de andere gemeenten doet. De nummers staan op de borden en de controleurs scannen de Park-line kaart zoals u gewent bent.