Ingezonden persbericht


Persbericht

Veiling georganiseerd door Actebis groot succes

Nieuwegein, 12 september 2007- Tijdens de 3D Dealer Info Dagen, op 10 en 11 september, organiseerde Actebis een zeer succesvolle veiling. Producten aangeboden door BenQ, Dicota, Eminent, Epson, Fujitsu Siemens, Kaspersky, Microsoft, MSI, Netgear, Toshiba en Transcend gingen onder de hamer. In totaal werd er E 4645,- opgehaald voor de Giving Back Foundation.

Aan het einde van beide beursdagen werd het op de beursvloer al een stuk rustiger, behalve op de stand van Actebis Computers B.V., waar een echte veiling werd gehouden. Veilingmeester Marcel van den Bosch zorgde ervoor dat de beschikbaar gestelde producten tegen goede prijzen weggingen. De veiling paste binnen het concept "Discover the Future met Actebis" waarbij bezoekers op de stand meer informatie kregen over toekomstige product- en marktontwikkelingen. De cheque met de opbrengst is op 10 september overhandigd aan Jörgen Raymann en op 11 september aan Charles Ruffolo, beide ambassadeurs van de Giving Back Foundation.

Aswin Steenhof, General Sales Manager Actebis over de veiling: "Wij zijn zeer tevreden met het bedrag wat we opgehaald hebben voor de Giving Back Foundation. Het is toch altijd maar weer afwachten hoe een nieuw concept uitpakt. We danken iedereen die hier aan heeft meegewerkt en dit mooie resultaat met ons heeft geboekt. Het gaf ons een goed gevoel om iets te doen voor onze medemens. "

Giving Back Foundation
Giving Back is een mentorproject voor jongeren tussen de vijftien en achttien jaar. Dit zijn vaak talentvolle allochtone scholieren die zich aan niemand kunnen spiegelen. Giving Back wil deze kloof dichten, door scholieren een persoonlijke mentor toe te wijzen. Samen maken de mentor en de scholier afspraken voor allerlei boeiende bezigheden, die ze regelmatig ondernemen.

Actebis Computers B.V.
Actebis Computers B.V. is distributeur voor de Nederlandse ICT-, Consumer Electronics- en retailmarkt. Met ongeveer 70 medewerkers bedient Actebis de wederverkopers vanuit de sales- & marketingorganisatie in Nieuwegein en haar magazijn in Utrecht. Sinds 1994 kunnen klanten bij Actebis terecht voor onder andere componenten, complete pc's, netwerk- en retailproducten. Samen met Actebis Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk vormt ze de Actebis Groep.