USG People N.V.

Start People marktleider flexibele arbeid bij centrale Nederlandse overheid

Start People versterkt positie met twee nieuwe meerjarige overeenkomsten in de overheidssector

Almere, 12 september 2007 - USG People maakt bekend dat Start People met het afsluiten van twee meerjarige contracten haar positie binnen de overheidssector in Nederland verder heeft uitgebouwd. Het betreft contracten met het Centraal Orgaan Asielzoekers (COA) en het ministerie van Defensie.

De reeds sterke aanwezigheid van Start People binnen de overheidssector is met de recent afgesloten overeenkomsten verder toegenomen. De contracten met het COA en het ministerie van Defensie zijn substantiële aard met een waarde van meerdere miljoenen EURO per jaar. Start People is met het recentelijk sluiten van de overeenkomst met het ministerie van Defensie nu contractpartij voor alle ministeries. Hiermee is de positie van Start People uitzonderlijk, aangezien zij de enige uitzendorganisatie in Nederland is die contractpartij is van alle ministeries. Hiermee verstevigt Start People haar marktleiderspositie. Er zijn reeds langjarige contracten met onder andere het ministerie LNV, ministerie Financiën, ministerie V&W, Justitie (OM), de Landelijke Politie en Reclassering Nederland. Daarnaast is Start People een gewaardeerd en erkend partner van provinciale en lokale overheden aangezien zij ook hier met het overgrote deel langdurige samenwerkingsverbanden heeft.

"De twee overeenkomsten versterken onze voorname positie binnen de overheid en geven tevens blijk van vertrouwen in onze kennis en geleverde prestaties in de overheidssector. De contracten met het COA en het ministerie van Defensie betekenen zowel zakelijk als gevoelsmatig veel voor ons. De grote maatschappelijke betrokkenheid die beide organisaties kenmerkt, sluit zeer goed aan bij onze bedrijfscultuur die van oudsher ook gebaseerd is op gevoel voor mens en maatschappij", aldus Eric de Jong, algemeen directeur Start People.

Profiel USG People
USG People biedt alle vormen van flexibele arbeid en uiteenlopende diensten aan op het gebied van human resources en customer-careservices. De groep, met hoofdzetel in Almere, is actief in een groot aantal Europese landen, waaronder Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië, Slowakije, Polen, Frankrijk, Italië, Spanje en Portugal.

De merkenportefeuille van USG People bevat de merken Start People, Creyf's, Proflex (General Staffing), Unique, Content, Technicum, Secretary Plus, StarJob, Express Medical, Ad Rem Young Professionals, SYS, Financial Forces (Specialist Staffing), USG Innotiv, USG Energy, USG Capacity, HR Forces, Legal Forces, Utrechtse Juristen Groep, Accea, Carela, USG Restart en Multicompta (Professionals) en Call-IT (Customer Care Services).

De aandelen USG People staan genoteerd aan de Effectenbeurs Euronext Amsterdam N.V. (ticker: USG) en zijn opgenomen in de Midkap-index (AMX).

Voor meer informatie over USG People of een van haar werkmaatschappijen verwijzen wij graag naar onze website www.usgpeople.com.




USG People N.V.