MediaPlaza


Het Nationale (e-)HRM congres 2007
Datum: Donderdag 13 september 2007
Tijd: 10.00 - 18.00
Plaats: Media Plaza, Utrecht
Prijs: 499 Euro (Excl. BTW)

Een innovatief HRM-beleid is cruciaal voor werkgevers en kenmerkt zich door de aanwezigheid van talent, individuele verantwoordelijkheid, de juiste mensen op de juiste plaats en een structuur die klopt. Vanoudsher is HRM niet de aanjager van innovatie en uit onderzoek blijkt dan ook dat de discipline waarin het minst wordt geïnnoveerd HRM is. Bovendien is de behoefte om op het gebied van personeelsbeleid te vernieuwen gering.

HR 2.0
Door een extreem gefragmenteerd medialandschap en een steeds diversere, online doelgroep, zal HRM ten aanzien van verschillende aspecten toch een innovatieslag moeten maken: van statisch naar interactief, op maat ipv massaproductie, 24x7 en afdeling- of organisatieoverschrijdend opereren. Nieuwe en innovatieve communicatiemiddelen kunnen hierbij helpen en worden gedreven vanuit de vele ICT mogelijkheden die er zijn en de wijze waarop de nieuwe generatie gebruik maken van deze mogelijkheden. In ICT land wordt dit nieuwe internet ook wel aangeduid onder de noemer WEB 2.0. oftewel de nieuwe en verbeterde versie van het internet!

Tijdens deze 4e editie van het Nationale (e-)HRM congres zal de link gelegd worden tussen enerzijds de rol van HRM bij innovatie en anderzijds het gebruik van nieuwe communicatiemiddelen om een innovatief HR beleid te kunnen voeren. Gedurende deze dag krijgt u antwoord op vragen als: Hoe kan HRM de bijdrage aan het vergroten van de innovatiekracht binnen de organisatie invullen? Wat is de laatste stand van zaken in HR-land anno 2007? En welke nieuwe innovatieve middelen en technieken staan u ter beschikking?

De uitsmijter op het dagprogramma is management guru Kjell A. Nordström. Zijn innovatief gedachtegoed inspireert managers om het beste in hun mensen naar boven te halen.
Laat u tijdens deze dag ook verrassen door zijn visie op menselijke competenties en de mogelijkheid/noodzaak tot veranderen. Omarm de gekte van de nieuwe economie!

Doelgroep
Dit congres is in het bijzonder belangrijk voor:
- HR Management

- Directie

- HR Adviseurs

- HR Beleidsmedewerkers

Kennisaanbod
Het Nationale (e-)HRM congres bestaat uit twee delen: Het dagprogramma en het executive evenement. Het dagprogramma omvat een plenair en een parallel gedeelte. Een speciaal onderdeel van het plenaire programma zijn de presentaties van de genomineerden voor de 'HR Innovatie Award'. Naast de beoordeling van de cases door een vakjury, kan ook het publiek haar stem uitbrengen door middel van stemkastjes. Het executive event wordt vormgegeven rondom een diner en vindt plaats in een exclusieve setting. Deze avond staat onder leiding van management guru Kjell Nordström die tevens de winnaar van de award bekendmaakt.

Voor vragen kunt u terecht bij Lisette Martens
Lisette.Martens@mediaplaza.nl of via 030-2914147. Voor deelname aan de parallelsessies kunt u contact opnemen met Richard Schulte Richard.Schulte@mediaplaza.nl of via 030-2914136

Dagprogramma
10.00 Ontvangst
10.30 Opening en inleiding door dagvoorzitter
10.40 HR in het web 2.0 tijdperk - Anouk van Gool, Media Plaza 11.15 Presentatie genomineerde: (met jury en/of publieksstemming) 11.45 Presentatie genomineerde: (met jury en/of publieksstemming) 12.15 Presentatie genomineerde: (met jury en/of publieksstemming) 12.45 Lunch
13.45 Parallelsessie op voorinschrijving
14.30 Parallelsessie op voorinschrijving
15.15 Parallelsessie op voorinschrijving
16.00 Keynote: Kjell Nordström: Karaoke Kapitalism and the HR consequences
17.00 Bekendmaking publieks voorkeur genomineerden 17.15 Netwerkborrel
18.00 Einde

Kjell A. Nordström: Karaoke Capitalism - Karaoke Kapitalism and the HR consequences
Professor Kjell A. Nordström is een guru op het gebied van de nieuwe economie en behoort tot de nieuwe generatie businessgoeroes die niet alleen aan de Stockholm School of Management doceren, maar hun ideeën ook via CNN, MTV en vele podia overal ter wereld verspreiden. In de 2005 'Thinkers top 50' staan Nordström en zijn partner Professor Jonas Ridderstråle op nummer 1 in Europa. Hij is consultant bij een aantal multinationals en zetelt in de raad van bestuur van verschillende grote internationale bedrijven. www.karaokecapitalism.com