Persberichten Rijn & Venen, 10.25 uur

Utrecht, 13-09-2007

Winkeldief aangehouden

WOERDEN Op woensdagmorgen 12 september werd een vrouw aangehouden voor het plegen van een winkeldiefstal.

Omstreeks 09.00 uur kreeg de politie een melding van een winkeldiefstal aan de Wagenstraat. Ter plaatse bleek een 45-jarige vrouw uit Kamerik goederen uit een winkel te hebben gestolen. De vrouw werd aangehouden en meegenomen naar het politiebureau.

Winkeldiefstal

ABCOUDE Op woensmorgen 12 september werd een vrouw aangehouden omdat ze een cd uit een winkel had meegenomen zonder te betalen.

Omstreeks 10.00 uur kreeg de politie een melding van een winkeldiefstal aan de Stationsstraat. Een 39-jarige vrouw uit Loenersloot had een cd uit een winkel meegenomen. Buiten de winkel werd ze aangehouden door winkelpersoneel dat ondertussen de politie had gebeld. De vrouw wilde echter niet wachten op de politie en ging er vandoor. De politie wachtte de vrouw bij haar huis op waar ze opnieuw werd aangehouden en meegenomen naar het politiebureau.

Hennepkwekerij ontmanteld

WOERDEN - Op woensdagavond 12 september heeft de politie een hennepkwekerij ontmanteld.

Naar aanleiding van anonieme meldingen heeft de politie een onderzoek ingesteld naar een woning aan de Prins Bernhardlaan. Op de zolder troffen agenten 105 planten aan die over drie weken geoogst zouden worden. De hennepkwekerij werd ontmanteld en de 35-jarige inwoner werd aangehouden en meegenomen naar het politiebureau.