Politie Kennemerland

Nieuwsberichten 13 september

Regio, 13-09-2007

Ravage in loods

IJMUIDEN, 13 september - In een loods aan de Industriestraat is om 06.00 uur ingebroken. Daarbij werd een grote ravage aangericht, zowel in de kantine als in het kantoor van het pand. Binnen was alles omver gesmeten. De achterruit van een in de loods geparkeerde auto was vernield, en uit een vrachtwagen was de autoradio weggenomen. Ook bleek uit het kantoor een printer en een computer te zijn meegenomen. Gezien de enorme ravage lijkt het hier niet te gaan om een poging tot inbraak, maar eerder om een wraakactie. De politie onderzoekt de zaak.

Vrouw slachtoffer huiselijk geweld

HAARLEM, 12 september - In de Louis Pasteurstraat heeft de politie om 17.00 uur een 42-jarige man, zonder vaste woon- of verblijfplaats, aangehouden op verdenking van huiselijk geweld. De man had in een nabij gelegen woning een 53-jarige vrouw uit Haarlem mishandeld. Een 38-jarige man uit Haarlem die dit zag gebeuren nam haar in bescherming en gaf de verdachte enkele klappen. Na het incident reed de man weg in zijn auto en werd korte tijd later door de politie staande gehouden, terwijl hij onder invloed van alcohol was. De verdachte is ingesloten in verband met nader onderzoek.

Bromfietser breekt voet

BEVERWIJK, 12 september - Een 44-jarige man uit Wijk aan Zee reed om 13.00 uur op zijn bromfiets op de Wijckermolen, in de richting van de Meerstraat. Door nog onbekende oorzaak kwam hij op het fietspad ten val door tegen de trottoirband te rijden. Vermoedelijk heeft hij daarbij zijn voet gebroken.