Politie Limburg-Zuid

Datum donderdag 13 september 2007

Maastricht; man gewond na mishandeling

Een 21-jarige man uit Maastricht is gisteravond door de politie aangetroffen bij een woning aan de Goltziusstraat in Maastricht. De man zou door een aantal personen mishandeld zijn, maar wenste daar geen aangifte van te doen. Omdat er mogelijk ook een vuurwapen in het spel zou zijn, heeft de politie gisteravond de directe omgeving afgezet voor nader onderzoek. Er zijn echter geen aanwijzingen aangetroffen, die in de richting van een vuurwapen zouden kunnen duiden. De politie onderzoekt het voorval verder.

Sittard-Geleen; oud metaal op achterbank

Afgelopen nacht zijn een 32-jarige uit Geleen en een 39-jarige man uit Sittard door de politie aangehouden, omdat zij ervan worden verdacht een hoeveelheid oud metaal te hebben gestolen. Politieagenten zagen de twee mannen terwijl ze in een auto reden op de Industrieweg in Sittard. De twee mannen konden zich niet identificeren, toen de agenten hen controleerden. Op de achterbank van de auto bleek een hoeveelheid oud metaal te liggen, verstopt onder een laken. De beide mannen konden niet duidelijk maken waar dat metaal van afkomstig was. De mannen vielen verder op vanwege hun vuile kleren en vuile handen. Hierop werden beide mannen aangesloten op verdenking van diefstal van metaal. Zij worden hierover nader verhoord.

Limburg-Zuid; nieuwe aanhoudingen in moordzaak Simpeldveld

Gisteren en vandaag heeft de politie drie mannen aangehouden, die ervan worden verdacht betrokken te zijn geweest bij de dood van een 30-jarige man uit Rusland. Het slachtoffer werd op 23 juli jl. gevonden in een greppel aan de Peuschkensheiderweg in Simpelveld.

Twee van de drie aanhoudingen vonden gisteren plaats. Het betrof een 22-jarige man die in Oosterhout werd aangehouden en een eveneens 22-jarige man, die in Doorn werd aangehouden. Vandaag vond een derde aanhouding plaats in Antwerpen. Daar werd een 23-jarige man op verzoek van de Nederlandse justitie aangehouden door de Belgische politie. Vorige week woensdag werd ook al een man aangehouden in deze zaak.


______

Internet www.politie.nl
E-mail communicatie@limburg-zuid.politie.nl
Telefoon 043 400 6616

---- --