CheckPoint opent nieuwe APK straat in Enschede


APK nu zonder afspraak klaar terwijl de klant wacht

ENSCHEDE, 20070903 -- Vanaf donderdag 13 september beschikt CheckPoint Snelservice aan De Reulver 70 in Enschede over de unieke APK Drive In. Elke ochtend, van maandag tot en met vrijdag, tussen 08.00 en 10.00 uur is het nu mogelijk zonder afspraak de auto APK te laten keuren.

Door enkele aanpassingen aan de APK straat, investering in computerapparatuur en de uitbreiding van de werkplaatsinrichting is de gemiddelde tijd waarin een APK keuring uitgevoerd kan worden teruggebracht van 45 minuten naar slechts een half uur.

Tijdens de introductieperiode laat CheckPoint APK Drive In de klanten kennismaken met deze nieuwe manier van APK keuren voor het kennismakingstarief van slechts E 15,- in plaats van het normale scherpetarief van E 25,-. Deze bedragen zijn all in, dus ook inclusief viergastest, RDW afmeldkosten en BTW. Alleen indien het een dieselauto betreft komen er E 25,- kosten bovenop voor de dieselroetmeting. Dit tarief geldt uitsluitend na het tonen van de advertentie uit deze krant. Bij een grote beurt (al vanaf E 199,-) is de APK zelfs helemaal gratis.

Indien met zeker wil weten dat men direct aan de beurt is dan verdient het maken van een afspraak na 10.00 uur de voorkeur. De APK is dan ook klaar terwijl u wacht, maar achterlaten mag natuurlijk ook. Voor een afspraak kan men gratis bellen met de afspraaklijn op 0800-2300000 of online een afspraak maken op www.checkpointsnelservice.nl.

Naast APK keuringen is CheckPoint Snelservice ook gespecialiseerd in het onderhoud aan, het vullen van, en reparaties aan de autoairconditioning. Ook heeft CheckPoint Snelservice bijzonder scherpe tarieven voor kleine en grote onderhoudsbeurten en heeft het stuntprijzen voor merkbanden. Bijzonder is dat men bij CheckPoint, in tegenstelling tot vele andere fastfitters, vervangend vervoer kan reserveren. Naast de leenfiets zijn er leenauto's en kunnen klanten ook thuisgebracht worden.

CheckPoint doet reparaties, onderhoud, aircoservice, bandenservice, ruitreparaties en autokeuringen aan alle merken auto's tegen vaste lage tarieven. CheckPoint werkt uitsluitend met goed opgeleide monteurs die jarenlange ervaring hebben opgedaan bij merkdealers van alle merken. Voor meer informatie kijkt u op www.checkpointsnelservice.nl

CheckPoint APK Drive In
Afspraaklijn: 0800-2300000 (gratis)
Website: www.checkpointsnelservice.nl





CheckPoint Snelservice