Ingezonden persbericht


Bouwkennis Jaarbijeenkomst 2007

Kansen en valkuilen van ondernemen in een hoogconjunctuur

Donderdag 13 september 2007

Stadshal van Theater De Flint in Amersfoort

Geachte heer/mevrouw,

De stemming in de bouw is positief en biedt goede kansen, maar ook valkuilen. In een hoogconjunctuur blijven innovaties vaak uit en ruiken nieuwe toetreders hun kansen. Bent u daar voldoende op voorbereidt of leunt u comfortabel achterover? Als straks de concurrentie toeneemt, heeft u dan voldoende inzicht in de behoeften van uw klanten om deze strijd te kunnen winnen?

Hoe is het gesteld met uw marktkennis en strategische marketingplannen? Welke trends zijn belangrijk voor uw bedrijf om groei te realiseren en vast te houden? Marketing is niet alleen geld uitgeven aan reclame- en communicatiecampagnes. Op basis van gerichte klant- en marktinformatie moeten keuzes worden gemaakt voor de toekomst.

Op 13 september 2007 organiseert Bouwkennis voor de vijfde maal de Bouwkennis Jaarbijeenkomst. Het congres combineert in de editie van 2007 spraakmakende sprekers met diepte-interviews en paneldiscussies met trendsetters uit de markt.

Onder het professioneel dagvoorzitterschap van Frits Wester, bekend van het RTL Nieuws, komen onder andere aan het woord:


· Professor Dr. Henry Robben, Hoogleraar Marketing, Nyenrode Business Universiteit


· Jan van Setten, MBA, mede-oprichter, trainer, coach, consulant, Business Innovation Group Unlimited (spreker bij de facultatieve POWERLUNCH!)


· Gert Lubbersen, VEMA Security, Rudy Stroink,TCN Property Projects, Ad van der Aa, Cauberg-Huygen Raadgevende Ingenieurs, Paul Jas, Holonite, Theo Kramer, Carrier UTC, ErnstJan Cornelis, Atelier Pro, Karin van Willigen, Bouwend Nederland


· Ruud Jacobs, Ballast Nedam, Erik Faber, ING Real Estate

Wilt u kansen benutten en valkuilen leren omzeilen? Meldt u zich dan aan voor het congres! U kunt zich via de website ook inschrijven voor de Bouwkennis Marketing Jaarprijs!

Voor meer informatie en aanmelden kunt u de website www.bouwkennis.nl

raadplegen.

Wij zien u graag op 13 september!

Nina Nannini

Uitgeefdirecteur Bouwkennis

PS: De bijeenkomst biedt dit jaar extra tijd om te netwerken. Door deelname aan de POWERLUNCH met Jan van Setten. Let op; aan de POWERLUNCH kunnen maximaal

100 personen meedoen, dus schrijf u en uw relaties snel in!