Drie genomineerden voor P&Oactueel Innovatie Award

13/08/2007 09:06


Den Haag, 13 augustus 2007

Tijdens het Nationale e-HRM congres in Utrecht zal P? voor het eerst de P? Innovatie Award uitreiken. Er zijn drie genomineerden voor de prijs: ABN AMRO, winkelketen Intersport in samenwerking met trainingsbureau De Praktijkgroep en Zorgverzekeraar UVIT.

De Innovatie Award is voor het beste lopende of afgeronde HR project waarin op innovatieve wijze gebruik is gemaakt van ICT middelen en/of nieuwe media. Het aantal inzendingen was overweldigend. De redactie heeft alle projecten getoetst aan vooraf vastgestelde criteria. Uit deze voorselectie zijn drie casussen overgebleven die zullen gaan strijden om de P? Innovatie Award.

ABN Amro dingt mee naar de Award met de Benefit Shop. Via deze online shop kunnen medewerkers wijzigingen aanbrengen in hun arbeidsvoorwaardelijke regelingen. De Benefit shop is direct gekoppeld aan het personeelsinformatiesysteem en verwerkt online mutaties.

Winkelketen Intersport heeft in samenwerking met trainingsbureau De Praktijkgroep de Intersport Academy ontwikkeld. Via e-learning worden medewerkers van Intersport opgeleid voor een erkend MBO-diploma. De deelnemers hopen met de Intersport Academy het verloop in personeel terug te dringen en in een vroeg stadium high potentials te ontdekken.

De zorgverzekeraars Univé, VGZ/IZA en Trias zijn sinds 1 januari 2007 gefuseerd. Gezamenlijk ontwikkelden zij een uniform online recruitment platform dat de drie verschillende recruitmentprocessen gaat vervangen

De drie genomineerden krijgen de mogelijkheid om hun casus op 13 september te presenteren tijdens het Nationale e-HRM congres in Utrecht. Het publiek kan na de presentaties aangeven welke casus volgens hen de P? Innovatie Award verdient. Een vakkundige jury, bestaande uit HR-professionals, zal rond 20h00 bekend maken wie de winnaar wordt. De prijsuitreiking wordt live uitgezonden via www.penoactueel.nl.

P? en www.penoactueel.nl worden uitgegeven door de uitgeefgroep Human Resources van Reed Business. Reed Business is Reed Elseviers uitgeefdivisie van vakinformatie. De marktgroep Human Resources heeft een leidende rol in het uitgeven van vakinformatie voor professionals in het vakgebied personeel en organisatie.





http://www.penoactueel.nl