Digacom door Priority Telecom uitgeroepen tot Partner van het Jaar 2006/2007

Digacom wint partneraward voor tweede achtereenvolgende jaar

Nieuw-Vennep, 13 september 2007 - Digacom is door Priority Telecom opnieuw uitgeroepen tot Partner van het Jaar. Dit is het tweede achtereenvolgende jaar dat Digacom deze partneraward toegekend heeft gekregen.

Richard Bordes, partner manager bij Priority Telecom: 'Digacom heeft deze award gekregen vanwege de successen die het heeft geboekt en de leidende rol die het speelt bij het toepassen van Hosted IP-telefonie op basis van het VoIPConnect Netwerk van Priority Telecom. Daarnaast vervult Digacom volgens Priority telecom een belangrijke voortrekkersrol bij het toepassen van IP-telefonie oplossingen in de Nederlandse markt.'

"We zijn bijzonder trots dat we opnieuw door Priority Telecom worden gewaardeerd als Partner van het Jaar", zegt Jasper van 't Wout, directeur van Digacom. "Met elkaar hebben we een uniek en succesvol concept op de markt gezet waarmee we onze gezamenlijke klanten oplossingen bieden voor al hun vraagstukken op het gebied van communicatie en bereikbaarheid."

Over Digacom

Digacom optimaliseert de communicatiestructuur van organisaties op basis van innovatieve en creatieve telecommunicatieoplossingen. De onderneming verenigt kennis van traditionele telefoniesystemen met expertise van op IP gebaseerde communicatie- systemen. Hierbij wordt de betrouwbare kwaliteit van de 'oude' technologie verrijkt met de flexibiliteit en het gebruiksgemak van de moderne technologie. Aan de hand van de eisen en wensen van de klant wordt een oplossing ontwikkeld waarbij flexibiliteit, beheersbaarheid, efficiëntie en kostenbesparingen voorop staan. Meer informatie op: www.digacom.nl.

Contactpersoon voor de pers:

Monogram Communication Strategies (MCS) BV

Perlita Fränkel - 023 56 28 208 -

perlitaf@monogram.nl