Gemeente Duiven


Persbericht: Nominatie Comité Vrijwilligersdag doet het anders
---

Wij gaan het anders doen!
Welke vrijwilligersorganisatie gunt u de Vrijwilligersprijs 2007?

Elk jaar nomineert het Nominerend Comité Vrijwilligersprijs weloverwogen drie organisaties die in aanmerking komen voor de Vrijwilligersprijs van de gemeente Duiven. Dit jaar wil het nominerend comité het anders doen en heeft het uw inbreng nodig bij het voordragen van organisaties. Het comité roept daarom een ieder op om voor 15 oktober, 12.00 uur aanstaande een organisatie voor te dragen voor de Vrijwilligersprijs 2007.

Sinds 2001 kent Duiven de Vrijwilligersprijs. Deze prijs wordt jaarlijks toegekend aan een vrijwilligersorganisatie uit de gemeente Duiven ter honorering en/of stimulering van prestaties op maatschappelijk, cultureel of sportief gebied in de ruimste zin van het woord. De organisatie dient al geruime tijd actief te zijn en mag niet recentelijk al een andere prijs hebben gewonnen. Ze hoeft niet uit louter vrijwilligers te bestaan, maar wel voor het grootste deel. De prijs bestaat uit een geldbedrag van EUR 1.500,--

Het Nominerend Comité Vrijwilligersprijs wil dit jaar uit de aangedragen organisaties drie organisaties kiezen die vervolgens meedingen naar de Vrijwilligersprijs 2007. Bij de uiteindelijke keuze gaat het niet om hoeveel keer een organisatie is voorgedragen, maar om de motivatie.

Op de vrijwilligersavond, die dit jaar op donderdag 6 december plaats vindt, wordt de winnaar bekend gemaakt en de prijs uitgereikt door wethouder Johannes Goossen.

U kunt een organisatie aanmelden door een formulier in te vullen. Dit formulier staat woensdag 19 september in de gemeentepagina Informeel in de Duivenpost en is vanaf die datum ook digitaal beschikbaar via de website www.duiven.nl. Verder is het formulier verkrijgbaar via de balie van het gemeentehuis.

Lever het ingevulde formulier in bij de balie van het gemeentehuis of stuur het op naar:
Gemeente Duiven
Nominerend Comité Vrijwilligersprijs
Postbus 6

6920 AA DUIVEN

Let op: Aanmelden van organisaties kan tot 15 oktober 2007, 12.00 uur!