ChristenUnie


Kaderschool
Open dag 15 september

Opleiden met overtuiging

Vele honderden mensen zijn met grote toewijding actief binnen de ChristenUnie. Als raadslid, wethouder, voorzitter van een kiesvereniging of promotor op een manifestatie. De laatste tijd merken we dat ook veel nieuwe leden hun steentje willen bijdragen. Met elkaar geven we inhoud aan de navolging van Christus bij de inrichting van ons land.

Wie actief is weet het: politiek is een ambacht. Met toewijding en enthousiasme alleen kom je er niet. Via de kaderschool kunt u kennis en vaardigheden verwerven die nodig zijn voor de verschillende functies en taken. Bieden we verdieping of verbreding aan. Voor iedereen die actief is of dat wil worden.

U bent van harte uitgenodigd om zelf ook kennis te maken met de ChristenUnie kaderschool. In diverse workshops komen trainingen en cursussen van de kaderschool aan bod. Zo kunt u zich oriënteren op de mogelijkheden die de kaderschool voor u heeft. Kom samen als bestuur of fractie. Kom als lid dat graag iets in de ChristenUnie wil doen. Neem uw kinderen mee. Voor hen (4 t/m 12-jarigen) is er een speciaal programma. Maak kennis met docenten en trainers. Maak kennis met elkaar. Het belooft een geweldige dag te worden!

Workshops
Op dit moment is nog niet alle informatie over de workshops bekend. Deze zal later op de site geplaatst worden. U kunt zich voor de workshops inschrijven aan het begin van de open dag. Hierbij geldt: vol is vol!

Tijd
10.00 - 15.00 uur

Datum en plaats
Zaterdag 15 september in het Cultureel Centrum in Harderwijk, Stationslaan 26. Het Cultureel Centrum bevindt zich op drie minuten lopen van station Harderwijk.

Kosten
Deelname aan de open dag is gratis, inclusief de lunch. Er wordt een collecte gehouden om de onkosten te bestrijden.

Meer informatie
Voor meer informatie over deze cursus kunt u contact opnemen met Rieke Elsenbroek.

---