Nyncke Beekhuyzen vervangt Jelka in Sexual Perversity

29.06.2007 / 12:33 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Impresariaatjacques senf

Impresariaatjacques senf

Persbericht 29 juni 2007

Nyncke Beekhuyzen vervangt Jelka van Houten in Sexual Perversity

Actrice Nyncke Beekhuyzen vervangt Jelka van Houten in de succesreprise van het toneelstuk Sexual Perversity. De 27 jarige Beekhuyzen speelde in de populaire tv-serie IC en nam de titelrol in de Talpa-serie Lotte voor haar rekening. In Sexual Perversity staat zij met Birgit Schuurman, Cas Jansen en Kürt Rogiers van 15 september t/m 26 november op het podium van de Nederlandse en Belgische theaters. Jelka van Houten speelt in die periode de hoofdrol van de eerste Nederlandstalige versie van de musical Hair.

Sexual Perversity vertelt het verhaal van Danny (Cas Jansen) en Esther (Nyncke Beekhuyzen) die smoorverliefd zijn en direct gaan samenwonen. Al snel vragen ze zich af of dit wel de juiste keuze is geweest. Hoeveel je van jezelf moet opgeven om met iemand samen te zijn en hoeveel kan of moet je van je partner vragen? In een tijd waarin je overspoelt wordt met seks, decadentie en losbandigheid, is er niemand die je leert hoe je nou eigenlijk samen moet leven. Het helpt ook niet echt als de twee boezemvrienden van het stel (Birgit Schuurman en Kürt Rogiers) geenszins gecharmeerd zijn van het getortelduif en een losbandige visie op relaties hebben.

Sexual Perversity is het eerste toneelstuk dat geproduceerd is door REP i.s.m. met MTV. Het trok in seizoen 2006-2007 duizenden jongeren naar de theaters.

Auteur : David Mamet
Regie : Marcus Azzini
Met : Cas Jansen, Birgit Schuurman, Kürt Rogiers en Nyncke Beekhuyzen Producent : Rick Engelkes Producties ism met MTV
Speelperiode : September t/m november 2007
Tourneeplanning en
publiciteitsmateriaal : Impresariaat Jacques Senf, Amsterdam, Tel.: 020-6208804
E-mail: joris@senf.nl / www.senf.nl
Informatie & Kaartverkoop: Nationale Theaterkassa 0900 9203
0,45 pm, 7 d.p.w. 8 tot 22 uur) / www.ntk.nl
(Wijzigingen voorbehouden)