Gemeente Teylingen

theaterseizoen

Anuar en Max de Mol openen theaterseizoen

02 augustus 2007

PERSBERICHT 2 augustus 2007 - Op zaterdag 15 september opent Theater Het Trefpunt in Warmond het theaterseizoen met de stand-up comedian Anuar en zijn show `Ik ben'. Niet lang daarna, op 19 september, staat ook Kooman's Poppentheater op de buhne met de jeugdvoorstelling `Max de Mol'.

Ik ben Voorkant programma 2007-2008

De opening van het nieuwe theaterseizoen belooft veel goeds. Zo mag Anuar, de Utrechtse stand-up comedian, als eerste zijn kunsten vertonen in de voorsteling 'Ik ben'. Het veelbelovend talent vertelt op eigen, brutale, charmante en vooral humoristische wijze zijn verhaal. Als jongetje wilde hij voetballer, tennisser, acteur, figurant, regisseur, bakker, kok, rapper, (tap)danser, badmeester, accountant of vertegenwoordiger worden. Hij werd comedian en dat is maar goed ook.....

Anuar laat zien wie hij is. Volgens hem is comedy geven en nemen. Zijn onderwerpen zijn rechtstreeks uit zijn leven gegrepen. In 'Ik ben' vertelt Anuar over de dingen die hij meemaakt, ziet, voelt, denkt en waarover hij fantaseert. Anuar won in 2004 de Cameretten Juryprijs. Hij is tekstschrijver voor 'Raymann is laat' en 'The Comedy Factory' van de NPS. De voorstelling begint om 20.15 uur.

Max de Mol

Ook voor de kinderen biedt Het Trefpunt dit najaar genoeg vermaak. Zo komt op woensdagmiddag 19 september om 15.00 uur Kooman's Poppentheater naar het theater met de voorstelling `Max de Mol'. Het molletje woont in een huisje onder de grond. Normaal gesproken is het lekker rustig, totdat er vreemde dingen gebeuren: schilderijtjes vallen van de muur en spulletjes verdwijnen. Alsof iemand hem wil plagen!

`Max de Mol' is een echte Kooman-voorstelling: een leuk verhaal, vol woordgrappen en veel momenten waarop je kunt reageren op het spel. Alles klopt aan het poppenspel: de decors en de belichting zijn vaak zeer inventief. Om mateloos te bewonderen. Bijvoorbeeld als hoofdpersoon Max de Mol door een doolhof van gangen zijn weg naar buiten zoekt.

Nu kaarten met korting

Tot 14 augustus kunt u de kaartjes voor Anuar en Max de Mol alleen met korting krijgen via het bestelformulier uit het theaterprogrammaboekje 2007-2008. De kaartjes voor Anuar kosten EUR 13,50 en die van Max de Mol kosten EUR 5,50. Heeft u geen bestelformulier? Dan kunt u deze ook uitprinten vanaf de website van het Trefpunt,
www.hettrefpuntwarmond.nl.

Na 14 augustus zijn de kaarten verkrijgbaar tegen de normale prijs (EUR 14,50 en EUR 6,50) bij de VVV Holland Rijnland, Dorpsstraat 4a te Warmond. Telefonisch reserveren kan bij de VVV via 0900 - 2222333 of via www.hettrefpuntwarmond.nl (let op: hier komen reserveringskosten bij van minimaal EUR1,00 tot EUR5,00 per kaartje) of, als de voorstelling niet uitverkocht is, een half uur voor aanvang aan de kassa in Het Trefpunt, Herenweg 80 te Warmond.