Amsterdam Oud Zuid


In 1 dag de wereld rond!

Op zaterdag 15 september wordt het wereldfestival `In 1 dag de wereld rond' voor het tweede jaar gehouden op en rond het Hoofddorpplein. Een grote wereldmarkt, optredens, kinderactiviteiten en deelnemers uit allerlei landen.

De programma's voor de podia op het Hoofddorpplein en op de Saxen Weimarlaan zijn al geboekt: van rock tot opera, van didgeridoo tot Indiase dans. Het wordt spectaculair en ook `s avonds is er muziek.

Meld je aan en doe mee!

Ben je een enorme fan van een land of kom je er vandaan, huur een kraam op de wereldmarkt en deel je cultuur en je passie met de vele bezoekers! De organisatie zoekt nog deelnemers voor de volgende landen: Turkije, Marokko, Spanje, Ierland, Engeland, Frankrijk, Oost-Europese landen en Afrikaanse landen. Wie gaat de uitdaging aan door producten aan te bieden uit deze landen: aardewerk, schilderijen, kleding, sieraden, decoratie-artikelen, hangmatten, noem maar op. In de Zeilstraat is nog plaats voor enkele deelnemers.

De organisatie zoekt verder nog enthousiaste fotografen en schminkers uit de buurt om die dag een handje te helpen. Ook kun je je nog aanmelden voor de sloepenrace.

Informatie en aanmelden:

Alle info vind je op www.stichtingwereldbuurt.nl. Meld je vandaag nog aan! Stichting Wereldbuurt, telefoon 020 673 2008 en e-mail: organisatie@wereldbuurt.nl