Gemeente Dongen


Kinderen laten fotokunsten zien bij Uit de Kinderlens

Ter gelegenheid van Dongen Uit de Kunst organiseert Fotoclub Dongen de fotowedstrijd Uit de Kinderlens voor jeugd in de leeftijd van 6 t/m 10 en 11 t/m 15 jaar. Wethouder Piet Panis opent op zaterdag 15 september de expositie én reikt de prijzen uit. De hoofdprijs over beide categorieën is een digitale camera! Daarnaast is in beide categorieën nog een 1e, 2e en 3e prijs te winnen.

Hoe fotogeniek en/of vaardig met de camera is de Dongense jeugd? Die vraag wordt beantwoord door de speciale expositie van Fotoclub Dongen. Alle inzendingen van de Dongense jeugd worden tentoongesteld en zijn te bewonderen op zaterdag 15 september, van 14.00 tot 17.00 uur. U bent van harte welkom aan de Polarisstraat 37 in Dongen.

Voorwaarden opdracht
De opdracht was vrij. Dit betekent dat de kinderen zelf mochten uitmaken wat ze fotografeerden. Bijvoorbeeld dieren, vakantie momenten of gebouwen. De afmeting van de fotos moest minimaal 13 x 18 cm zijn, maar groter mocht natuurlijk ook. Er konden zowel kleur als zwart-wit fotos aangeleverd worden.

Laatst gewijzigd: 10-9-2007