Gemeente Duiven


Burendag 15 september

---

Op 15 september vieren we voor de tweede keer Burendag in Nederland. Met tussen de 300.000 en 400.000 deelnemende buren, was Burendag vorig jaar een enorm succes. Ook in Duiven werden in 2006 veel activiteiten georganiseerd; De Neptunus had volgens de bewoners de gezelligste buren van de gemeente.

afbeelding website www.deburendag.nl Buren die zelf een initiatief hebben dat door en voor de buurt georganiseerd wordt, krijgen de mogelijkheid tot ondersteuning door het Oranjefonds. Op www.deburendag.nl vindt u daarover alle informatie. Ook de gemeente Duiven wil hierin iets betekenen.
Elk nieuw initiatief, dat openstaat voor de gehele buurt kan rekenen op een bijdrage van maximaal EUR 150,-. Het moet nadrukkelijk gaan om een nieuw initiatief en niet een feest dat al structureel wordt georganiseerd.

U kunt uw aanvraag tot en met 11 september richten of mailen aan: Gemeente Duiven t.a.v. J.A. de Vries, Postbus 6, 6920 AA DUIVEN of: a.devries@duiven.nl. Vermeld u in uw brief of mail a.u.b. waar de activiteit precies plaatsvindt, of u een partytent gaat gebruiken, welke activiteiten gaan plaatsvinden (bijvoorbeeld muziek, springkussen voor de kinderen) en hoeveel mensen u verwacht.

Veel plezier op 15 september!