Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Unieke eenheid binnen Nederlandse Pinksterbeweging

Putten, 27 augustus 2007

De gemeenten die bij het Landelijk Platform zijn aangesloten zijn blij met de mogelijkheid om het 100 jarig jubileum van de Pinksterbeweging dit jaar samen te kunnen vieren.

"Voor het eerst in de honderdjarige geschiedenis van de Pinksterbeweging kunnen we in eenheid een dergelijke manifestatie organiseren. Groepen die elkaar tientallen jaren geleden niet kenden, hebben elkaar gevonden in Christus. Wij zijn dankbaar dat God dat mogelijk heeft gemaakt." Dat staat in de brief die het Landelijk Platform van de Pinkster- en Volle Evangeliebeweging (kortweg LP) stuurde aan leiders van gemeenten die zich bij de Pinksterbeweging betrokken voelen. Het LP, bestaande uit zeven landelijk opererende kerkgenootschappen met totaal 250 gemeenten, wil in eenheid ons land bereiken met het evangelie van Jezus Christus.

Het 100-jarig jubileum van de Pinksterbeweging wordt op 15 september gevierd in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Het zal een veelkleurig feest worden met zang, filmfragmenten, sprekers, dans en drama. Christenen uit alle kerken en gemeenten zijn welkom dit feest mee te vieren. Kijk voor alle informatie op www.pinksterbeweging.nl.



Ingezonden persbericht