Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Een nieuwe generatie ´in vuur en vlam voor God en mensen´!

Putten, september 2007
Een feest voor jong én oud, dat wordt het evenement van de 100-jarige Pinksterbeweging in het Olympisch Stadion op 15 september aanstaande. Dus is er ook aandacht voor de nieuwe generatie. Voor de kinderen is er een speciaal programma: Let´s Party!

"Er is voor iedereen reden voor een feest", zeggen Marian Geeve en Gepke ten Arve namens kinderwerk Timotheüs, de organisatie die het kinderprogramma verzorgt. "Omdat iedereen is uitgenodigd om op Gods feest te komen. Wij vertellen de kinderen dat zij daar ook bij kunnen zijn. Dat wordt nog eens een feest. Dus. Let's Party!"

Op het plein voor het Olympisch Stadion in Amsterdam worden op zaterdag 15 september tenten neergezet, waar ouders vanaf 09.30 uur kinderen in van de basisschoolgroepen 3 tot en met 8 kunnen brengen. Het programma staat bol van zang en muziek. De kinderen kunnen ´s morgens (tot 12.00 uur) genieten van het poppentheater Jeroen van de Berg. Vanaf 13.30 begint het middagprogramma met Elly & Rikkert Zuiderveld. Het middagprogramma eindigt voor de kinderen om 15.00 uur.

Het thema van het jubileum is ´In vuur en vlam voor God en mensen´. Marian Geeve en Gepke ten Arve sluiten zich daarbij aan: "Wij bidden dat er een nieuwe generatie zal komen die 'in vuur en vlam staat voor God en voor mensen!' Wij hopen dat het geloof in de harten van de kinderen geboren mag worden. Dat is het geldige toegangsbewijs voor het Feest van de Koning."