Ingezonden persbericht

////KIDS PERSBERICHT////

Schiphol-Rijk, 28 augustus 2007

Holiday on Ice is Peter Pan kwijt, kom helpen zoeken op 15 september op de Grote Markt in Goes.

Vanaf 5 oktober zou Peter Pan zijn schaatsen onder binden en samen met Tinkerbell en Kapitein Haak veel spannende avonturen beleven op het ijs in de voorstelling Peter Pan on Ice in de Zeelandhallen in Goes . Er is alleen nog een probleem: Peter Pan is zoek! En zonder hem kan de ijsshow van Holiday on Ice niet doorgaan. Dus kom Peter Pan helpen zoeken op 15 september om 13.00 uur op de Grote Markt in Goes. Beleef een spannende middag vol avontuur tijdens de Holiday on Ice - Peter Pan speurtocht. De middag zal om 16.00 uur worden afgesloten met de prijsuitreiking.

Schrijf je in op www.holidayonice.nl en kom op je allermooist verkleed als Tinkerbell, Peter Pan of Kapitein Haak naar de Grote Markt waar de speurtocht zal beginnen. Hier krijg je een geheime schatkaart. Onderweg zul je allerlei vragen op moeten lossen om de geheime route naar Peter Pan te kunnen blijven volgen. Op de Grote Markt waar alle speurders zich verzamelen is van alles te doen: veel spelletjes, je kunt je laten schminken als Tinkerbell of aan boord springen van het piratenschip van Kapitein Haak.

Wanneer je Peter Pan vindt, maak je kans op kaartjes voor de spectaculaire ijsshow! Maar ook de mooist verklede Peter Pan, Kapitein Haak of Tinkerbell wint een prijs. Kijk op www.holidayonice.nl voor verkleed-, en schminktips en een speurtocht'survival kit' met tips om je optimaal voor te bereiden op de zoektocht. Op de website vind je ook een kleurplaat die je ingekleurd kunt inleveren bij de stand op de Grote Markt. De eigenaar van de mooiste creatie maakt ook kans op kaartjes voor de spetterende kids ijsshow Peter Pan on Ice. Op de website kun je alle informatie vinden over de speurtocht en lees je hoe je je kan inschrijven!

Dus schrijf je in, kom als je zin hebt verkleed, maak een kunstwerk van de kleurplaat en kom Peter Pan helpen zoeken op 15 september op de Grote Markt. De speurtocht wordt je aangeboden door Holiday on Ice en deelname is gratis. www.holidayonice.nl

///////// EINDE PERSBERICHT/////

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht