Gwen Stefani op dinsdag 18 september in Ahoy


07.03.2007 / 10:53 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Mojo concerts

Mojo concerts

http://www.mojo.nl

Op dinsdag 18 september geeft de Amerikaanse zangeres Gwen Stefani een concert in de Rotterdamse Ahoy. De voormalige zangeres van de band No Doubt gaf nooit eerder een solo-concert in Nederland. De kaartverkoop voor dit concert begint aanstaande vrijdag om 13.00 uur.

Twintig jaar geleden begon Gwen Stefani haar solo-carrière in de alternatieve rockgroep No Doubt. In het begin van de jaren negentig brak deze band wereldwijd door met de nummers 'Don't Speak' en 'I am Just a Girl'. Gwen is momenteel tijdelijk gestopt met No Doubt om zich op haar solocarrière te richtten. In 2004 bracht Gwen Stefani haar eerste solo-album 'Love.Angel.Music.Baby' uit dat platina werd. Twee jaar later kwam haar tweede album 'The Sweet Escape' uit. Afkomstig van dit album is de hitsingle 'Wind it Up' en haar huidige single samen met Akon 'The Sweet Escape'. Gwen werkte voor beide albums samen met o.a. Linda Perry en The Neptunes.

Naast het maken van muziek heeft stijlicoon Gwen Stefani een eigen kledinglijn genaamd L.A.M.B. Tevens bracht ze in de herfst van vorig jaar een limited edition-lijn van poppen uit genaamd Gwen Stefani Fashion Dolls. Geïnspireerd op haar meermalen platina-album en haar tour, laat elke pop iets anders zien; van Hollaback Girl tot de stijlvolle Harajuku Girls. Ook is ze te bewonderen op het witte doek in o.a. de films 'The Aviator' en 'Zoolander'. Deze duizendpoot tourt dit jaar de hele wereld rond. De kaartverkoop voor het concert in de Ahoy begint aanstaande vrijdag om 13.00 uur

Radio 538 en TMF presenteren
GWEN STEFANI
Dinsdag 18 september
Ahoy - Rotterdam
Entree: E 42, E 40, E 38 en E 36 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur.

Kaartverkoop start aanstaande vrijdag om 13.00 uur door Ticket Service via de grotere postkantoren, de grotere Free Record Shop, AUB Ticketshop, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl, de bekende voorverkoopadressen en kassa zaal.

Noot aan de redactie (