Ingezonden persbericht


Gwen Stefani in Ahoy - Rotterdam

Onlangs liet Gwen Stefani zich ontvallen in een interview dat ze heimwee heeft naar de hoogtijdagen van No Doubt toen ze met haar boys alle podia onveilig maakte. De stijlicoon maakte er ook geen geheim van dat ze daarom met rest van de rockband volgend jaar de studio induikt voor een spiksplinternieuw No Doubt album. Tot die tijd moet de übercoole popdiva zich focussen op haar eigen carrière, want ook solo staat La Stefani haar mannetje.

Vanaf het moment dat de zangeres haar vleugels uitsloeg, ging het haar meteen voor de wind. Stefani's debuutalbum Love.Angel.Music.Baby uit 2004 werd beklonken met platina: de eclectische mix van pop, hip hop en rock sloeg in als een bom. Op de opvolger The Sweet Escape borduurt Stefani verder op deze vette sound waarbij ze de hulp krijgt o.a. Akon en The Neptunes. Haar komende optreden op eigen naam in Nederland is nu al gedenkwaardig, want kijk niet vreemd op als ze een volgende keer samen met haar mannen van No Doubt het podium deelt.

Dinsdag 18 september
Ahoy - Rotterdam
Entree: E 42,-/E 40,-/E 38,-/E 36,- (exclusief servicekosten) Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop begint vrijdag 9 maart om 13.00 uur via de grotere postkantoren, de grotere Free Record shops, VVV's en GWK's, 0900 300 1250 (45 cpm), AUB Ticketshop en de bekende voorverkoopadressen.