Gemeente Breda

Opening informatiecentrum in Bavel

Wethouder Schoenmakers start dinsdag 18 september met het eerste spreekuur in het nieuwe informatiecentrum in de bibliotheek van Bavel. Daarmee is de opening van het infocentrum een feit. Alle dinsdagen van 17.00 tot 19.00 uur kunnen geïnteresseerden terecht met vragen over de grotere projecten aan de oostkant van de A27: het Evenementencomplex Bavelse Berg, Lijndonk Tervoort, Groenblauwe Raamwerk (inclusief Gilzewouwerbeek) en Bavel-Zuid.
De wethouder houdt iedere derde dinsdag van de maand spreekuur in het nieuwe informatiecentrum.

Het college wil geïnteresseerden in de ontwikkelingen bij Bavel persoonlijk te woord staan en de gelegenheid geven vragen te stellen. Wethouder Schoenmakers zal daarom elke derde dinsdag vragen beantwoorden. Met name als het gaat over de grotere projecten aan de oostkant van de A27; het Evenementencomplex Bavelse Berg, Lijndonk Tervoort, - Groenblauwe Raamwerk en Gilzewouwerbeek en Bavel-Zuid.

Alle andere dinsdagen zijn er beleidsambtenaren aanwezig om informatie te geven over deze projecten in Bavel. De spreekuren vinden plaats in een nieuw gemeentelijke infocentrum in de Bibliotheek Bavel aan de Deken Dr. Dirckxweg 4. Dit informatiecentrum is elke dinsdagavond geopend tussen 17.00 uur en 19.00 uur. Het informatiecentrum is bereikbaar via telefoonnummer 076-5293265.

Schriftelijk reageren
Belangstellenden kunnen ook schriftelijk reageren op plannen of andere ontwikkelingen die plaatsvinden in Bavel. Tijdens de openingstijden van het informatiecentrum kan een schriftelijke reactie daar persoonlijk ingeleverd worden of men kan een reactie sturen naar het Stadskantoor, postbus 90156, 4800 RH, Breda, ter attentie van wethouder Schoenmakers.

Breda, 12 september 2007