Gemeente Wageningen

Wageningen brandveilig: denkt u mee?

Brandveiligheid heeft grote aandacht van het Wageningse gemeentebestuur. Verschillende calamiteiten in het land hebben daaraan bijgedragen.

Het onderwerp brandveiligheid is al diverse keren aan de orde geweest tijdens raadsvergaderingen; recentelijk tijdens de bespreking van brandveiligheid bij kamerverhuur. Ook is er onlangs een themabijeenkomst `brandveiligheid' georganiseerd, waarbij de brandweer een toelichting gaf op het brandveiligheidsbeleid binnen de gemeente.

Uw inbreng
Voordat de gemeenteraad het Wageningse brandveiligheidsbeleid evalueert en wellicht zal bijstellen, willen de raadsleden graag hun oor te luister leggen bij de Wageningse bevolking. De raad wil graag horen wat u als belanghebbende ervan denkt.
Tot belanghebbenden worden in ieder geval gerekend eigenaren, exploitanten en gebruikers van grotere (en risicovolle) gebouwen. Te denken valt hierbij aan woningbouwverenigingen, studentenhuisvesting, WOC, WUR, kinderopvang, horeca, etc.

Heeft u op- of aanmerkingen of wilt u in het algemeen kenbaar maken wat u van het brandveiligheidsbeleid vindt? Dan hoort het gemeentebestuur dat graag van u!

Hoorzitting
Als u gebruik wilt maken van de hoorzitting, dan kunt u zich (uiterlijk tot maandag 17 september 2007) aanmelden bij de raadsgriffie, tel. (0317) 492 407 of email:
raadsgriffie@wageningen.nl. Graag ontvangen wij uw op- of aanmerkingen tijdens de hoorzitting op papier of via het emailadres van de raadsgriffie.

18 september
De hoorzitting over het brandveiligheidsbeleid wordt gehouden op dinsdag 18 september a.s. om 20.00 uur in de raadzaal, stadhuis, Markt 22.

U bent van harte welkom.
Het woord is nu aan u!