Datum: 18 september 2007

Katwijk Fietser aangereden Een 78 jarige fietser uit Katwijk is maandag 17 september om 16.00 uur gewond geraakt na een aanrijding op de Wassenaarseweg. De Katwijker kreeg bij de rotonde voorrang door een automobilist. Een 25 jarige automobiliste uit Wassenaar had dit niet verwacht en reed op de rechterbaan rechtdoor. De bestuurster zag plotseling de fietser voor de auto, maar kon een aanrijding niet meer voorkomen. De Katwijker werd met letsel aan een been overgebracht naar het Rijnland Ziekenhuis.

Hillegom Bewoonster verkomt inbraak Een inbreker vluchtte dinsdag 18 september rond 01.30 uur de nacht in toen de bewoonster van een woning aan de Burgemeester Wentholstraat poolshoogte nam. De vrouw werd wakker door geluiden en dacht eerst aan noodweer. De vrouw is later toch naar beneden gelopen en zag een jongeman met een grijze sweater met capuchon wegrennen via de achtertuin. De man probeerde door een bovenlicht te forceren de woning binnen te komen.

Bodegraven Bromfietser onderuit Een 18 jarige bromfietsster uit Boskoop is maandag 17 september even voor 18.00 uur met haar rijwiel onderuit gegaan toen zij hevig moest remmen voor een rode Mazda. De Boskoopse reed over de Spoorlaan toen de auto kort voor de Spoorstraat haar tegemoet reed. Volgens de Boskoopse sneed de bestuurster van de rode auto de bocht af en reed ze daar op de verkeerde weghelft. De vrouw en haar bijrijder zijn doorgereden nadat de Boskoopse gevallen was.

--- einde berichten ---
---

Postbus 4240 ( Hollands Midden 2350 CE Leiderdorp ( Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459391 Fax 071 - 5459305

---- --