Persberichten Heuvelrug, 09.45 uur

Utrecht, 18-09-2007

Zadels gestolen

RHENEN- In de nacht van 16 op 17 september werd er ingebroken in een manege aan de Stokweg. De dieven braken verschillende kasten open en namen meer dan tien paardenzadels weg. De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt getuigen contact op te nemen met de politie van het district Heuvelrug; 0900-8844.

Te veel

LEERSUM- Op maandagmiddag werd van een automobilist aangehouden omdat hij te veel gedronken had. Omstreeks 13.30 uur werd de 60-jarige man uit Leersum gecontroleerd op de Hoflaan. Hij bleek te hebben gedronken en blies op het bureau 600 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en hij kon tevens zijn rijbewijs inleveren.

Honkbalknuppel

VEENENDAAL- Op maandagavond werd een jongen aangehouden omdat hij een honkbalknuppel bij zich had. Omstreeks 22.15 uur kreeg de politie de melding dat een 16-jarige jongen uit Veenendaal een vuurwapen zou hebben en deze zou gebruiken bij een ruzie die hij even daarvoor had gehad op de Linneauslaan. De jongen werd aangetroffen, maar had geen vuurwapen bij zich. Wel werd in de omgeving een honkbalknuppel aangetroffen welke hij vermoedelijk had verstopt. De jongen werd aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Laatst gewijzigd 18-09-2007 9:47 | © Politie Utrecht