AutoRai

Mitsubishi Colt CZC Coupé-Cabriolet nu voor 19.999 euro

(9/18/2007)
Onder het mom âwie jarig is, trakteertâ geeft het â90-jarigâ Mitsubishi Motors op dit moment op vrijwel al haar modellen extra veel jubileumvoordeel. Voor de liefhebber van open rijden komt de fabrikant nu met een wel heel aantrekkelijk voorstel: de Mitsubishi Colt CZC Coupé-Cabriolet Limited Edition voor 19.999 euro. De Colt CZC is daarmee een van de voordeligste opties in zijn segment.

De Limited Edition van de Colt Coupé-Cabriolet wordt geleverd in de uitvoering met de 109 pk (80 kW) sterke, 1,5 liter motor. De auto is rijk uitgerust met onder andere lederen bekleding, een radio/cd-speler inclusief zes luidsprekers, semi-automatische klimaatregeling (airco) en 16 inch lichtmetalen wielen.

Coupé en Cabriolet
Vanzelfsprekend profiteert de Limited Edition van alle voordelen die de Colt CZC Coupé-Cabriolet biedt. De voor deze klasse grootste wielbasis van 2,50 meter garandeert een ruim interieur, waarin volgens de 2+2 karakteristiek plaats is voor twee volwassenen en twee kinderen. Met 460 liter (bij gesloten dak) is de bagageruimte indrukwekkend. Door toepassing van een wegklapbare hardtop is de Colt CZC bovendien een coupé en cabriolet in één.

Voordeligste keus
Gezien de rijke standaarduitrusting zou het prijskaartje van de Colt CZC Coupé Cabriolet Limited Edition normaal gesproken ⬠24.789,- vermelden. Het voordeel bedraagt dus ruim ⬠4.700,-. De Mitsubishi Colt CZC is hiermee op slag het sterkste aanbod in het steeds drukker bevolkte B-segment cabriolets.