Gemeente Oirschot

Woningmarktonderzoek: woonwensen in beeld

In gemeente Oirschot wonen ongeveer 18.000 mensen. De woonwensen van deze mensen veranderen door de jaren heen. De gemeente heeft behoefte aan informatie om inzicht te krijgen in de veranderende wensen van u als inwoner. Daarom houdt de gemeente in samenwerking met het Samenwerkingsverband Regio Eindhoven (SRE) één keer in de twee jaar een uitgebreid woningmarktonderzoek.

Maak uw wensen kenbaar in de woningmarktenquête...

Vorige week heeft de gemeente woningmarktenquêtes gestuurd aan 1400 willekeurig geselecteerde inwoners. Deze enquête is bedoeld om inzicht te krijgen in uw huidige woonsituatie en uw woonwensen in de toekomst.

Heeft u ook een vragenlijst ontvangen? Wilt u deze dan voor 5 oktober invullen en terugsturen? Het is niet alleen voor de gemeente en de woningcorporaties van belang dat we voldoende formulieren terugkrijgen maar ook voor u als inwoner van Oirschot. Hoe meer reacties, des te beter weten gemeente en corporaties wat er leeft onder de inwoners.

...en lees de uitkomsten terug in het eindrapport!

Wanneer de uitkomsten van het onderzoek bekend zijn vergelijken we deze met de huidige woningbouwprogramma's binnen de gemeente. Op die manier bekijken de gemeente en corporaties of hun woningbouwplannen nog aansluiten op uw behoeften. De uiteindelijke resultaten gebruiken we om nog beter in te kunnen spelen op uw woonwensen.

De uitkomsten van het woningmarktonderzoek kunt u teruglezen in het eindrapport dat naar verwachting vanaf juni 2008 op www.sre.nl/woningmarktonderzoek terug te vinden is.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ron Hensen, telefoonnummer 040 259 45 64, e-mail r.hensen@rez.sre.nl. U kunt ook kijken op de website van het SRE www.sre.nl/woningmarktonderzoek.