Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Den Haag, 18 september 2007

Cultuurliefhebbers iedere dag voordeliger uit in de Haagse regio

Bij het Haags Uitburo is de verkoop van Last Minute Tickets weer gestart. Dagelijks bieden de theaters en gezelschappen in de regio kaarten voor diezelfde avond aan voor de helft van de prijs. De Last Minute Tickets gaan voor 50% van de originele prijs van de hand.

Het Haags Uitburo biedt hiermee een unieke mogelijkheid om uit te gaan; speciaal bedoeld voor mensen die pas op het laatst willen beslissen, voor mensen met een wat krappere beurs, of degenen die eens kennis willen maken met een nieuw theater of andere kunstdiscipline. In februari 2006 startte het Haags Uitburo (in overleg met de theaters en gezelschappen) met een drie-daagse Last Minute Ticket-verkoop. Dat kon al snel uitgebreid worden naar verkoop voor iedere dag.

Het aanbod van de dag wordt via internet (www.haagsuitburo.nl) of telefonisch (0900-82 82 999) bekend gemaakt. De tickets moeten wel opgehaald worden in de Ticketshop van het Haags Uitburo.

Ooievaarspashouders krijgen nog eens een extra korting van 50% en kunnen dus voor 25% van de orginele prijs een gezellig avondje uit.



Ingezonden persbericht