Gemeente Wageningen

Fotowedstrijd Wageningen nog tot en met 9 november a.s.

De World Press Photo tentoonstelling komt van 30 november tot en met 23 december 2007 naar Wageningen. De tentoonstelling is te zien in de R.K. Johannes de Doperkerk, Bergstraat 17, en is gratis te bezoeken.

Tot en met 9 november wordt er een fotowedstrijd georganiseerd, waarvan de foto's tijdens de World Press Photo in de winkels en de horeca komen te hangen. U kunt dus nog meedoen aan deze fotowedstrijd. Het thema is `Wageningen'. U kunt (ook als niet-Wageninger) een eigen foto insturen.
Het thema is breed: zolang het maar met Wageningen te maken heeft. De ingezonden foto's komen tijdens de World Press Photo in winkels en horeca te hangen. Het is de bedoeling dat Wageningen ??n grote fototentoonstelling wordt.

Meedoen?
Deelnemers kunnen bij de fotoservice van de HEMA (Hoogstraat) Wageningen, hun digitale fotobestand inleveren. De digitale foto moet geschikt zijn om af te drukken op een formaat van 30x45 cm. Bij de inzending moeten de adresgegevens van de fotograaf en een korte omschrijving van de foto ingeleverd worden. Deelname is gratis, iedereen mag maximaal ??n foto inzenden.

Deskundige jury
Een deskundige jury kiest de drie beste foto's. De winnaars krijgen een plek op de expositie in de Johannes de Doperkerk ?n een cadeaubon van 100 euro. Alle andere ingezonden foto's komen door heel Wageningen in winkels en de horeca te hangen.

Voor meer informatie over World Press Photo in Wageningen: zie de website van de Cameraclub Wageningen, www.fotoos.net/ccw en www.worldpressphoto.org