Saxion Hogescholen
BR>

di 18 september 2007

Saxion start programma voor excellente studenten

De opleidingen Commerciële Economie, International Business & Management Studies en International Business & Languages van Saxion Hogescholen starten op donderdag 13 september met het zogenaamde Honnours Programme dat met ingang van dit studiejaar wordt aangeboden.

Met dit Engelstalige programma bieden de opleidingen de meest excellente en gemotiveerde studenten de mogelijkheid meer uit zichzelf te halen door te werken aan persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Het programma wordt in het tweede studiejaar naast het reguliere programma aangeboden en biedt in 24 dagdelen de laatste trends, ontwikkelingen en (theoretische) modellen op het gebied van internationaal ondernemerschap. Daarnaast biedt het programma aantrekkelijke (internationale) excursies en studiereizen.

Het volgen van dit programma stelt de studenten in staat om frequenter contacten te leggen met het bedrijfsleven, via die weg een goede stageplaats te vinden en op een andere wijze verbanden te leggen tussen theorie en praktijk.

Bij het programma zijn docenten, gastsprekers en een Raad van Advies betrokken. De Raad van Advies bestaat uit: R. Olsthoorn van Buhrmann Ubbens, M. van Oort-Lohuis van Wehkamp, ir. J.P. van Haaps van Elco Rendamax BV en Noortje van der Poel van Saxion Hogescholen.


------------------------------------------ EINDE PERSBERICHT
------------------------------------------